Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. augusztus 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. augusztus 29.

"Ami nem öl meg, erősebbé tesz." Ki az a marha, aki ezt beveszi??? Szóval itt volnék. Nem tudom, hol kezdjem. Leszögezem, valószínűleg gondolhattatok rám, mert valamivel könnyedebb volt, mint tavaly. Persze most is kaptam hideget és meleget egyaránt. Most is próbáltam megfejteni a nagyapám viselkedését. Most is rájöttem, hogy nincs értelme ezen agyalni, mert gyógyíthatatlan. Most is próbáltam megértően hallgatni Nagyim panaszkodását és helyzetleírását. Egyre rosszabb. Lassan elkerget mindenkit maga mellől, Nagyimat pedig kicsinálja. Nem egyszer vettem észre az amúgy hihetetlenül erős Nagyimon, hogy mindjárt elsírja magát. Én meg csak fogtam a fejem. Zozból pedig kiöl mindenfajta szeretetet. Folyamatosan szivatta. Ugyanúgy, ahogy apámat is. Olyan, mint egy gyerek; türelmetlen, féltékeny + hiperérzékeny és nem sajnálja magától a sört. Mindezektől függetlenül volt néhány tiszta pillanata és éppen ezek miatt nem vagyok képes szídni, pedig néha már nagyon messzire ment. Én sosem szídnám senkinek az anyját vagy apját. Aljasok a módszerek.
Nem kezdek hosszú leírásba, inkább csak kiemelnék pillanatokat, amik között bringázással töltöttem ki az űrt. Elég vacak volt az idő. De a Balaton gyönyörű volt. Teszek is majd fel képeket. Volt szalonna sütés, átvonatozás Lellére, összeboronálás a szomszéd öreglány unokájával (akiről aztán kiderült, hogy egész jó arc, sokmindent úgy lát, mint én és sokmindent elmondott nekem-nem tudom, miért pont nekem-olyasmiket, amiket még a nagyanyja sem tud róla). Folyamatosan körtét zabáltunk Zozzal, mert most érett és alig bírta a fa. Meg szerintem a mi gyomrunk is megküzdött vele. Közben folyamatosan hallgathattuk nagyapám beszólógatásait, hogy "Miért nem eszitek azt a körtét?". Holott mást sem csináltunk. Persze mi, rögtön poént csináltunk a helyzetből. Kiültünk a hegyoldalba, szembe a Balatonnal és felvetettünk egy rakat ötletet, hogy mit kezdhetnénk a sok körtével. "Mi lenne, ha kihordanánk ide, és versenyeznénk, hogy ki dobja messzebre?" (Alattunk nyaralók és sétáló utca.) "Vagy álljunk ki a közért elé és adjuk el!" Zoz:"Vagy tömjük a melltartódba!" Anyád, kis köcsög. "Van valami probléma?" Persze nem volt. Nem is rám értette. Jaja, akkor kicsit rossz a mondatszerkesztése. Mindegy. Kiegyeztünk egy implantátum-eladó cég megalapításában. Szerintem itt már sokadik körténk után lehettünk...
Haverok persze nem voltak lennt. Csak az a kékszemű veszedelem... A fenébe vele!
"Ellenségeim" sem voltak ott. Egyáltalán, senki nem volt lennt. Kicsit kihalt volt. De legalább jókat röhögcsélhettem kedvenc parkomban. Sokat tekeregtem a bringával. Fáj is a sejhajom, sebes is a lábam. Ez kell nekem! :) Viszont ősszel fel kell hoznunk a bringákat. Útban vannak. Hát persze. Sebaj. Lesz egyszerre 3 bringa is itthon, amiket aztán vihetek doktorbácsihoz, mert csöppet le vannak amortizálva. Fasza. Az is már drága mulatság. 2500 Ft egy váltóbeállítás??? Mindegy. Még csurran-cseppen. Apu meg is jegyezte a telefonban (mikor felhívott minket együttérzésből), hogy "Biztos tele vagy lével.". Sokatmondó "jaja" volt a válaszom. Nagy nevetés. Szombaton megint megyek hozzájuk. Jut eszembe, mostohám megint ellenem kavar. Hülye qrva. Nem jött még rá, hogy esélytelen. :D
Barymnak meg megszületett a kisöccse!!! Gratula oda nekije!!! (Meg egy kis rosszalló pillantás is amiért nem újjongott nekem.)

Itthon egy szokatlan anya fogadott. Már este 6-kor rámcsörgött. Aztán ránkmosolygott. Haladunk. Aztán elejtett 1-2 infót még elalvása elött, hogy mi volt itthon. Trini szült. Aztán megölte a kiscicáit. Anyám most Trini kinyírását tervezi. Nem tudom, mi legyen.
Közben felfedeztem, hogy anyu rácuppant a Tiesto cd-mre. :DDD Kibújt a szög a zsákból. És az a legmókásabb, ahogy titkolni próbálja.

Csajsziék is gondoltak rám. Meg egy pöcs is. Sokat segített. Csak az a gond, hogy nem az a pöcs, akinek kellett volna. Lesz egy kellemetlen beszélgetésem a héten.

Horoszkópom vazze. Elolvasom az első sort és megint feldereng elöttem, hogy tele a világ barmokkal. "Várhatóan nagyobb összeg áll a házhoz." Jah, vazze! Ha már átmelóztam a nyaram!

Majd folytatom, csak Zoz is ide akar jönni.
I'll be back... (Ezzel csak az a szar, hogy amikor ellövöm, nem szoktam visszajönni. De hát jön a változások kora. Meg a klimax. Még fejlődhetek...)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat