Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-11-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-11-04

Minden éremnek 2 oldala van.
Eléggé képlékeny ez az angliai út. Per pillanat úgy állnak a dolgok, hogy törlik az utat a prodzsekt csúszása miatt. Kimarad egy lehetőség pasinak. Akit úgy vettem észre, hogy ez nem nagyon bánt, sőt. Győzött a para. Na jó, nem ugatok bele. Tegnap még azon poénkodtunk Gyurcival msn-en, hogy akár át is ugorhatnánk hozzá. :) Ja, és megajándékozott 5 perc Írországgal. :D Felkapta a laptopját és tett vele egy sétát, hogy a webkameráján keresztül lássam én is azt, amit ő. :)) Persze én már annak is nagyon örültem, hogy láttam a vigyori és borostás fejét.
Szóval visszarázódunk.
Tiszta hullámvölgy. És igazán nem is nekem. Noha most tök jól vagyok; szabi, apuzom, lófrálok, haverozok, utazom, átalakulok, rendet teszek... De persze érintett vagyok a hozzám közelállók dolgaiban is. De mivel ezek mégsem az én dolgaim, nem is beszélek róluk. Csak vannak. És sokszor eszembe jutnak. Na és akkor mit mondjon az, aki közvetlenül érintett. Fura érzés támasznak lenni.

Muki hiányolt a múlt héten. Megígértem neki, hogy a szabim alatt elmegyek hozzájuk. Beszéltem is tegnap apuval, hogy mi a felállás és mivel egy kész átjáróház a lakás, így 1-2 emberrel több már nem oszt nem szoroz. :) Egyébként talán ezért is olyan jó ott náluk, 2-3 óránként csipog a kapucsengő, jön-megy a család. Imádom azt a nyüzsit. Amikor belépsz egy szobába, és több felől is hangokat hallasz. :)) Többet van nyitva az ajtó, mint csukva. :D Na szóval, ma beugrom. De előtte veszek egy üveg bort és egy kis diabetikus édességet, mert ugye holnap Imre nap! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat