Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-07-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-07-02

Megtaláltam az áhított "Virág életérzés" számot.
Jacko - Dirty Diana
Nem a szöveg. A zene. Minden ami kell. Olyan erő van benne, hogy húúú... Amit aztán néha picit visszavesz, de csak hogy újra düböröghessen. És a katarzis sem csak 5 másodpercig tart. ;)

Még 1 nap. Aztán 2. Aztán megint 2. És 7.
Már lassan az órákat is számolom.
Lépéseket kéne tenni, hogy elrendezzem ezt a 7 napot. Csak nincs kedvem magyarázkodni. Lehet, hogy nem fogok. Kinőttem már abból. Csak a nagyszülők nem.

Mekkora kavarógépek egyesek banyek. És közös a vérünk! Nagyim és Zoz ma nincsenek megdícsérve. Úgy terveztem, hogy ma délután lebeszélem Nagyszülőkkel, hogy is tervezem azt a kemény 1 hét szabimat. Erre már délelött csörög a telefon. Mivel épp "a" szindróma hatása alatt voltam, basztam felvenni. (Néha olyan jó visszaejteni a telefont...) Aztán eljött az idő és bemásztam dolgozni. Ott már persze némítva van a telefon, max ha épp az irodában vagyok akkor figyelek fel a rezgésre a szekrényből. De mindegy is. Alig 1 órája melózom, amikor hallom hogy kapás lehet. Nézem a kijelzőt. Zoz. "Szia, gyorsan mondd, mert dolgozom." Erre ő velősen csak annyit szólt, hogy "itt vagyok Nagyiéknál". Innentről rögtön világossá vált, hogy honnan olyan ismerős a háttérből beszűrődő okoskodás. A táma: mikor megyünk. Persze megint elborított a pipa. Próbáltam finoman mondani Zoznak, hogy nyugtassa meg őket, hogy telefonálok majd, de most DOLGOZOM!!! És letettük. Picit lehiggadtam. Pici = 4 óra. És visszahívtam őket. Néhány visszacsöri után sikerült is beszélnem Nagyimmal, aki miután megkapta infómat, hogy csak 4 napot szándékozok náluk tölteni, rögtön el is kezdett hápogni, hogy ő azt hitte végig ott leszünk. Óóó, hát persze. Egész nyárra kaptam 1 hetet és azt mind az erkölcsi táborban szeretném letölteni. Mer az olyan jó lelketmelengető és szellemetépítő. Szal berágtam megint. De finom voltam. Tényleg. Igyekszem. Aztán a következő az volt, hogy megkérdeztem, hogy Zoz most akkor jön? Erre Nagyim azt mondta, hogy nem tudja még, mert szabit kell kérnie és nem biztos, hogy meg fogja kapni, mert holnap fog szólni a főnökének. Erre én picit meg sem lepődve: "És miért csak holnap intézi el? Eddig nem tudta volna?" Erre Nagyim: "Nem, mert csak most tudta meg, hogy Te mikor jössz." "Ez csak azért fura, mert én már több, mint egy hete megmondtam neki dátumra pontosan, hogy mikor megyek." "Akkor biztos nem figyelt rád." Na innentről már csak magamban futtattam a mondókámat, miszerint lófaszt nem figyelt az, hiszen ki is mondattam vele, hogy így kéri már ki a szabiját előre. Nagyon szét fogom rúgni a seggét! Elkanászodott a nagy magányában. Hú de be tudok rágni az ilyenen. Direkt előre szólok, még majdhogynem meg is ígértetem vele, hogy nem baszakszik sokat és szervez, erre bazzeg... Attól hogy ritkán látom, még tudok úgy üvölteni vele, mint 2 évvel ezelött. Na mindegy. Végülis magával baszik ki. Én meg megpróbálok pozitív lenni és száműzni a fizikai fájdalmaimat (kegyetlenül elfeküdtem a nyakam + a hasam) és rákészülni, hogy most 2 nap pihi, aztán hétvégi du-s műszak, és aztán 4 nap Balcsi ééééés utááááánaaaa Balatonsound!!! Az az egyetlen nap lesz az én egész nyaralásom. Holnap vagy holnapután megveszem a jegyeket. Jejejeee!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat