Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
a név arc nélkül

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
a név arc nélkül

-"Mi van ma velünk?"
-"Nem tudom."
És röhögve, összeszorított lábakkal totyogunk a HK felé.
Bulák... :D

Jajj hát ma is nagyon jó kislány voltam. Mindenki Virágocskája. Mentem ágyazni a lányoknak, aztán jött a "Tündér vagy." meg a "Holnap hozok neked valamit." meg "Ügyes kislány vagy." Édes pofák. És hiába mondom, hogy csak a dolgomat végzem. :)
Aztán leroskadtam a kanapéra, Koko meg ahogy elment mellettem megsimizte az orrom, hogy "ébresztő". Pedig nem is volt shadow. :) Majd lesz. Még néhány ilyen nap.

Na aztán nemrég felhívott Barbi. Elmesélte, hogy milyen balhéból maradtam ma ki. Eredetileg úgy volt, hogy én megyek még neki tanuskodni 2. főnek, de mivel ugye melóztam és nem értem volna oda, így Mena ment helyettem. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy lakásátadásról van szó, ahol hát nem gyengén bepróbálkozott a tulaj. Erre aztán nagy balhé lett, ordibálással. No nem Barbi és Mena, hanem Erzsi részéről (1. tanu). De ahogy Barbi mesélte, már Mena is felhúzta magát. Pedig ha Mena felhúzza magát, már nagy szar van. Nem is láttam még őt pipának... Ó, de! Egyszer. De akkor én már nem voltam beszámítható. Szóval Barbi elmesélte a történést és hozzátette, hogy érdekes lett volna a szitu, ha én vagyok ott második tanunak. Lehet, lobogtak volna a hajtincsek. :D De így csak maradok "a név arc nélkül". ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat