Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-09-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-09-05

Ki kér egy kis H1N1-et?
Sikerült anno a csepeli suliból szerválnunk néhány konyhai tanulót. Csak hogy ne legyenek unalmasak a napok. Így ma éjjel kolosszális fertőtlenítésbe kezdenek az éjszakások.
Amúgy pedig agyrákom lesz a sok mobilozástól. Ahh... Néha úgy a földhöz vágnám.
A holnapot kell még túlélni. Kegyetlen lesz. Utána pedig tréningre megyek. Na az legalább jó lesz. :)

http://www.youtube.com/watch?v=ST2H8FWDvEA
Megnéztem, mert régen láttam. És most sem csalódtam benne. Az angolok sokkal jobban megcsinálták, mint ahogy az amcsik tették volna. Komolyan elhiszem, hogy megtörténhet.

És amikor elérkezik a nap fénypontja (pancsitájm) és már épp belépnék a kádba és megszólal a telefonom... Mastercard. Mire odaérek persze bekussol. De minek rohanjak, ha úgy is csak bentről keresnek? De onnan aztán nagyon. Mintha nem lennének képesek nélkülem odébb tenni egy lapot se. De azért reggel 1 órába telt a kedves koleginának, míg a fotelből elmászott a küszöbig. Szégyen neki, hogy a gyakornoknak jutott eszébe, hogy esetleg körbe kéne menni, pedig nem a 8 órás dolga lett volna. Na aztán megkapta a munkalapját és nekiállt fújtatni a kábé 40 szobára. Persze megindult bennem a pumpa. "Mi a gond?" Mély csönd. Talán nem ér rá reggel 7-től délután 4-ig átvenni 40 szobát? Én ha 11-re mentem is, ledaráltam 60-at minimum. Na persze nem vagyunk egyformák. Én nem töltök a munkaidőmből 1 órát sminkeléssel és újságolvasással, majd egy újabb órát azzal, hogy rátelepszek az egyik telefonra és megbeszélem a barátnőmmel, hogy kivel mikor milyet kufircoltam.
Tudom, tetű, maximalista és sztahanovista vagyok. :D Nomeg rántotthús.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat