Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Kit vegyek még a nyakamba?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Kit vegyek még a nyakamba?

Cirka 12 óra alatt megfordul körülöttem a világ. Lefixáltam egy ultra-gáz-bulájt. Képzeljetek el két vadbarmot, akik nem a tüzijáték miatt mennek ki a dunapartra, hanem hogy leitassák a másikat. Ehh... :DDD Ezek után, hogy mi lesz... Aztán jön a vasárnap reggel. Ma írtam sömöst apjuknak, hogy ugyan szórakoztasson má vasárnap. Aztán visszahívott. Nos. Kicsit kaptam csak ki. ;) "Miért csak vasárnap? Én úgy terveztem, hogy már szombaton velem leszel. Meg is dumáltuk." Kisvirág vadul gyötri az agyát, miközben a telefont tövig nyomja hallójáratjába beléje. Aztán csak megszültem. "Én nem mondtam olyat, hogy szombaton tuti téged szomorítalak." Tényleg így volt. Persze megenyhült. Mert volna ellenkezni. De! Ismervén őt, tudhattam volna hogy kitalál valami überfaszát. "Akkor aludj nálam vasárnap. Majd onnan mész ki az állomásra." No para. Végülis csak egy koncert volt betervezve vasárnap estére, amire azt mondtam, hogy 90%-os valószínűséggel ott leszek, de aztán most úgy néz ki, hogy mégsem. Szóval az sem működik. Egyáltalán, semmi sem működik. Babám vette a lapot. "Megint neked volt igazad. Megmondtad előre, hogy amint végzel, mindenki rádveti magát." Áááámen. És Gyurcival még nem is beszéltem...

Szinte sejtettem, hogy nem lesz zökkenőmentes ez a szájbavert szombat sem. Ki ha nem anyám. Ráadásul Zoztól tudtam meg vacsim közben. A lelkem holnap akarja kifesteni a fél lakást. Azt hittem, az asztal közepére köpöm a számban lévő falatot. Mintha ez nem lenne elég, még az is fülembe jutott, hogy tőlem akar lejmolni. Ezt qrvára benézte! Hogy képes valaki így felcseszni az agyam???! Szarok rá. Holnap délután lelépek, aztán nézhet.

Melóhelyen jó volt. Pláne mikor Moha kilépett az ajtón és én tudtam, hogy soha többet az életben nem látom a pofáját. Ma sem volt kegyelem persze, hajtottam. Aztán a nap végén Klemi odajött hozzánk és lenyomott két puszit. Nem hittem volna, hogy így megszeretett minket. Meg ott hálálkodott. Ment a számcserélgetés is. Rékuci ölelgetett meg puszit is kaptam tőle. Nagyon bírom a gyagya búráját. Aztán andival meg Nikivel elhúztak bulizni. Hívtak engem is, de mivel 9-kor végeztem és egy rakat szarnak éreztem magam (de legalább boldog szarnak), inkább hazafelé vettem az irányt.
Észrevettem, hogy sokmindent átvettem tőlük. :DDD
Klemi örökös "szájbavert"-jelzőjét. Na meg a tipikus mondatok... Ági: "Mi ez a lófasz itt?!!!" Csabi: "Liliom, tudod mi a baj veled? Megint nem masszíroztad meg a hátam." Ancsa: "Veled sem beszélgetek többet." Andi: "Szia délutános lány." Niki: "Én nem dirigálok, de ezt csináld meg!" Moha:"Őőőő....Virág (némi segítség után)! Mit csinálsz?" Szilvi: "Hé, csirke! Csirkeeee hozzád beszélek!" Lajos: "Mi az, buli lesz?" Évi: "Ugye nem zavar, hogy magamban beszélek?" Orsi: "Szia Virágocska!!!" ...
Hiányozni fognak. De nem búslakodom. Mert megismerek úja arcokat. És nemsokára jönnek a régiek is vissza. Eltölt némi boldogság. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat