Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
A talány

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
A talány

Mit kaptam? Anyutól Feketeerdő-tortát, meg egy ígéretet, hogy elmegyünk együtt és veszünk nekem valamit. TÁSKÁT! Már ki is néztem, holnap megveszem. Öcsémtől pedig egy Horrorra Akadva 3 dvd-t, meg egy Live in Texas cd-t! Olyan tök szupi!!! Na jó, felfejlődöm és megkomolyodom és megígérem, hogy megeszem a spenótot is. Na nem! Ezt azért már nem! Nem lesz nekem elkényesztetett anyukám!
Kezdek visszaesni. Úgy néz ki, hogy megint a beteg kategóriába estem, pedig remekül érzem magam. Köhögök (vagyis csak köhögnék, ha sikerülne, de már fáj a sok gyakorlástól), és tegnap elkezdett vérezni az orrom. Nekem sosem szokott vérezni az orrom! Mégcsak nem is fújom. Akkor meg miért?
Hehe, ifo szoc tanárom tegnap megint nagyot alkotott (tudtán kívül-?). Elkezdte ecsetelni, hogy milyen hasznos tv adó a Travel Chanel. Hja! Öcséim is szeretik 11 után. Ilyet szól, hogy: "Ott láthatjuk, hogy milyen szépek a hegyek, meg a völgyek." Őőőő... Ja.
Tegnap tőlem zengett a Nyugati. Rómejóm előadta magát. Nem tudom, emlékeztek-e még a Balu kapitány kalandjaiból arra a kalóz rókára, akinek borzalmas, nyivákoló hangja volt. Ez a gyagyás meg rákezdett. Tökéletesen utánozta és minden szembejövőnek beszólt. Áááá! Levegőt nem kaptam.
Ma meg voltunk anyuval a Műcsarnokban, a francia festészeti kiállításon. Jobb későn, mint soha. Csak 1 órát álltunk sorba (pedig mi a neten vettünk jegyet). Szép volt meg jó volt, de igazán nem fogott meg. Leszámítva egyetlen képet! Gustave Doré: A talány. Mindenki, aki körülöttem állt ott fujjogott rá (anyuval az élen), én meg csak csodáltam. Egy csata utáni lepusztult dombot ábrázolt háttérben egy város füstölgő romjaival. Csupa fekete és szürke szín. Mégis nagyon tetszett. És hatalmas volt! Persze az sem volt semmmi, hogy karnyújtásnyira álltam Degas, Monet, Manet, Picasso, Gaugen ... képeitől.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat