Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
In medias res

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
In medias res

Megjön a személyre szabott horoszkópom. Nem szokásom elolvasni. -->Szükségem van a szerencsére és a szeretetre az életemben. 48 órám van a cselekvésre, különben kihagyok egy nagy lehetőséget.
Mondtátok volna ezt az ősöknek úgy 21 éve.

Szerintetek kialudtam magam? Hehehe. Én barom, bevágtam 3 bögre teát lefekvés elött. Így aztán 3-tól negyed 5-ig néztem ki a fejemből és forgolódtam.

Anyám telefonál. Mi hallgatjuk zozzal és szörnyülködünk. Leteszi. Odajön hozzám. Kelletek szombaton segíteni, meló van. Nem akartam a képébe nyomni, hogy a szombat a barátaimé. Belementem. Persze, segítek. Már belejöttem az önszivatásba. (De azért másoké még mindig jobban megy ;)) Úgyhogy szombaton húzás Szentendrére. Végülis, csak egy köpés. Egy jó nagy. Gondolom későn érünk majd haza, úgyhogy a vasárnapi program is kilőve. Gáz, mert szülinapot kéne ülnünk másnap. Rágcsálom megközelíti 1-gyel az életkoromat. Akkor is pedofil vagyok, úgyhogy mindegy.

Mohánk villogtatta magyar tudását. "Hol a pisában van a Gyöngyi?!" Erre Orsi a kaján vigyorral a fején: "Nem hiszem, hogy wc-n volna." Sebaj, csiszol rajta még a drága. Amikor ezt előadtam Mariettának, kicsavarodott pózt kellett, hogy felvegyen nehogy bepisiljen. Jafar közben kiragasztgatta személyes véleményét ehavi forgalmunkról. Nem tudnám pontosan visszaadni, de állítom, hogy jelentett némi fejtörést, mire rájöttünk a mondanivalójára. Aztán csak legyintettünk rá. Újabban ha melót akar adni nekünk, Mariettának szól. :D Baromállat.
Hámlik a vállam. Az én vállam. Hát hun lett az ilyenkor megszokott csokibarnaságom?! Odalett a klímával. Mint ahogy a hangom is. Mutálok. Meg klimaxolok. Jönnek a hőhullámok.
A minap azt álmodtam, hogy kihullanak a fogaim...

Esett. Meglátszik a fehér felsőmön is így bringázás után.

Aggódok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat