Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-09-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-09-19

Alig túlóráztam... 10 óra kipipálva. 14-kor kellett volna lelépnem, de Kokesz betervezett egy meeting-et negyed 3-ra (amit nekem kellett ugye megszerveznem) és hozzátette, hogy csak negyed órás lesz. Ó, mondom oké, az még belefér, addigra már úgy is átadom a műszakot és nem hozzám futnak a szálak. Na ebből az lett, hogy fél 3-kor startoltunk, aztán vagy 45 percen keresztül ment az észosztás, miközben a diszpécser telefon nálam volt és suttogva intéztem a dolgokat. Nembaj, Kisvirág ráér. A végére már úgy voltam vele, hogy leszarom meddig tart. (Ez lehetett az a pont, amikor átbillentem a holtponton.) Utána pedig leküldtem egy burn-t. Vagyis csak leküldtem volna, ha a felénél be nem fut egy telefon egy tegnapi köntös-kölcsönadás ügyében. Kérdi Edi, hogy ki intézte, erre Koko rögtön rávágta, hogy Virág. Holott lófaszt, az össz ténykedésem annyi volt, hogy amit nem vittek el, azt én számoltam meg. No de persze én voltam az egyetlen aki tudta, hogy mi hogy volt, így én nyertem meg a dolgot. Reklamáció. Lementem, elmondtuk a verziónkat, mire kiderült, hogy volt még egy szereplő az ügyben, aki elfelejtett szólni, hogy volt még néhány darab, amit nem vittek el és ő azt az összeszámolásnál nem nyögte be nekem. Picit lettem csak savanyú, már dolgozott bennem a burn meg a holtpont átlépése. Mindegy a dolog kiderült, elsimultak a szálak, csak nem szeretek mások helyett magyarázkodni. Na így sikerült 4 órakor leküldenem a maradék burn-ömet és kilibbenni az ajtón. Kifelé menet még beköszöntem a raktárba Dórinak és meglestem mi vár rám holnap. Mert egyedül leszek holnap Pityu nélkül viszont gyakornokkal. Dóri tájékoztatott, hogy sok segítségre ne számítsak az új gyakornok lánytól, mert picit homály. Na mondom szuper. De azt mondta, hogy szóljak fel neki, ha csúszás lenne és lejön segíteni. Na ki tanította őt be? :P
Meglátjuk. Nem izgat ez most. Ez a mai nap...
De mindjárt megyek apuhoz. Viszem neki a rendszámtáblát. "Én apukám, enyém." :) Jó lesz egy kis lazulós autózás és lógás és "udvarlás".

Nyah megvolnánk. :)
"Nagyon kis gyönyörű vagy."
"Persze. Tudom. Hiszen rád hasonlítok."
"Ez így igaz."
Satöbbi...

Pasi eladja a laptopot. Már holnap el is viszi. Picit sajnálom. Nagyon a szívemhez nőtt. Mondjuk nem én használtam, de ha eléültem, örömet okozott. Szép és okos kis gép. De persze már van új és okosabb. Csak épp céges. Számomra rideg. És nem is szép. Na de ugye egy notebook-nál nem ez a lényeg. Csak nekem számít. :) Egyébként ha pasi nem tervezné az asztali gép felturbózását, akkor megvettem volna. De ez már nem játszik. Szóval hiányozni fog.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat