Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. március 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. március 18.

Szerda:
Délután 2 körül, németóra. Kisvirág ül a helyén és aktívan rajzolgat a füzetébe, miközben a többiek "serényen" olvassák a könyvet. Egyszer csak a tanárnő kiszúrja, hogy ma még nem szólaltam fel és megkér, hogy olvassam fel én a következő bekezdést. Bályos mosoly: "Otthonfelejtettem a könyvem." "Áh. De ugye azért figyel?" Erre én a lehető legtermészetesebben, játszi könnyedséggel a képébe hazudtam. "Hát pesze!"-és csavarintottam egyet a tollammal a műalkotásomon. A reakció halk morajlás és kuncogás volt kispajtásaimtól. Néha én is lazíthatok.
Este 6, hazafelé tartok. Bekanyarodva az utcasarkon az a kép fogad, hogy öcsémék kint fociznak. Már messziről látom, hogy egy pillanatra megtorpannak, aztán kicsit lelassulva ugyan, de folytatják az érdekfeszítő meccset. Még oda sem érek hozzájuk, mire a legkisebb bátran beszól. "Csá Büdöske! Már megint temetésen voltál?" Ne kostólgass csipszar! "Ja, de legközelebb a tiedre megyek." Mindezt egy (tőlem megszokott) elbüvőlő mosollyal kísértem. Mély csönd. Inkább úgy tett a gyerek, mintha hirtelen izgalmassá vált volna a meccs. Aztán egy másik játékos felvetette a (bevallom igen hülye kérdést), hogy nem jövök-e ki focizni. "Ma még nem ettem semmit, úgyhogy senki ne álljon az utamba!" Persze. Este hazatámolygom korgó gyomorral, sík idegesen, piszkosnak érezve magam, egy rakat melóval és még álljak neki a környékbeli kölyköket pesztrálni. Semmi kifogásom nincs ellene. Nyáron. Némi (wc-n ülve való) gondolkodás után leesett (baromi jól lehet ám ott lemélkedni a világ nagy kérdésein), hogy a szomszédok vacsoraasztalánál is felmerülhetett már a téma a stílusomat illetően, különben honnan tudta volna a kis kretén, hogy hogyan szoktam öltözködni, hiszen csak a sötétben szoktam jönni-menni. Na de nem tart már sokáig ez a para a számukra, hiszen a jobb idő beköszöntével lecserélem hosszú fekete gúnyámat egy rövidebbre és vékonyabbra. Ez azt jelenti, hogy elegánsból átmegyek suhancba. Még nem akarok! Téli gyerek vagyok, vagy mi a rettenet!
Holnap megint nem megyek be, mert újra feltorlódott a meló. Össze kell rittyentenem egy házi dogát, meg tanulni köllne egy pénteki zh-ra. Óh, banyek.... Mi a retek van az internettel?
Puszka mindenkinek!


Csütörtök:
Itthonpunnyadás. Azaz egy kis tanulás. Baromi büszke vagyok magamra, hogy képes voltam 2 órán keresztül németezni. Köszönöm, köszönöm. Meg egy kicsit belelestem, hogy mit is kéne összehoznom marketingből és rájöttem, hogy ej ráérek arra még. Úgy 1 napig. Hehh. Megoldom. Ezt is.
Képzeljétek, 18 (!!!) fok van mifelénk. Lassan kivonulok beach-partyzni. A háziállatkáim elszublimáltak a kert valamelyik nem látható, ámde napos zugába és nem itt verik a nyálukat az ajtóban, hogy befagy a seggük. Ezt is megértem.
Zoz szerint éjszaka csattogtatom a fogaimat! Szabályos időközönként összeverem a fogsorom. Teljes csőd. Ááá, biztos csak azért szivat, mert rájöttem, hogy éjszakánként értelmetlen szavakat mormol.
Este aztán beadtam a derekam és kimentem focizni. Rohadt szarul ment, már bocsánat a kifejezésért. Majd belejövök... Közben jókat derültem a srácok beszólásain. Miután véletlenül seggberúgtam a labdával egy járókelőt, a legkisebb beszól, hogy "hú, de rámenős vagy, Virág". :) Aztán az eddig fapofájú csapattagról kiderült, hogy fejlődőképes a humorérzéke. Miután társa azt mondta neki, hogy maradj hátul cunci, nem kezdett el hőbörögni, hanem cérnahangon válaszolt, hogy okés, közben érzékien a vállához dörzsölte az arcát. Ej, srácok!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat