Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Június 16, 17, 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Június 16, 17, 20.

Június 16.
Mostanság elkerülnek az eseménytelen napok. A Koronából való hazatértemig szinte minden a megszokott módon történt, leszámítva, hogy odabent sokan nekemszegezték a kérdéseket, hogy jól vagyok-e már meg, hogy összepajtáskodtam egy kanadai katonával. Szóval hazafelé felszálltam a fél 5-ös vonatomra, amely szokás szerint rendben haladt úticélom felé. Egészen Ürömig. Üröm után ugyanis valahol félúton Solymár felé leálltunk és onnan aztán két órán keresztül nem moccantunk. Elképzelhetitek az emberek reakcióit. Figyeltem őket egy jó darabig. Mint akik ki vannak éhezve a panaszkodásra. Nem azt nézik, hogy mit kaptak a seggük alá, hanem hogy ezzel a "szarral" (végre európai szintű siemens csodajárgány) mennyi baj van. Hápogás, nyűszítés, ideges toporgás, kaller baszogatása, hogy adja vissza a pénzüket, stb... Végül sokan inkább nekivágtak (egyesek babakocsival, bevásárlókocsival) a mellettünk levő földeknek, hogy kimásszanak a 10-esre és hogy ott majd leintsenek egy buszt. Én már csak azért sem moccantam. Végülis nem számított akkor már, hogy mikor érek haza, meg kiváncsi is voltam, hogy oldják ezt meg egy egysávos pályán csúcsidőben. Kicsit nehézkesen. Folyamatosan telefonált a kaller meg a vezető a központba, hogy mit próbáljanak meg, meg hogy merre van a legközellebi siemens, hátha segíthetne. Mondanom sem kell, hogy a vonal túlsó végén sem az év agytrösztjei ültek. Kallerünk a végén már csak fogta a fejét és félhalkan szídta a barmokat. Az utasok meg szép lassan fogytak. De azért ott maradt "a mag". Élükön Dáviddal. Aki (miután kíváncsian szemrevételezte a vezetőfülkét) lehuppant mellém és elkezdett beszélni hozzám. :) Nem egyszerű figura. Állítom, hogy részint neki köszönhető, hogy maradtak még néhányan a vonaton.

Június 17.
Ma semmi extra. Na jó, mégsem. Szegény cyvyt még tegnap reggel lelomboztam, amikor megvárt a Korona alatti árkádokban, mondván, hogy már nem tud meglepni. Erre ma kijött a vonatom elé Újpestre. :D "Na most megleptél!" Elégedett vigyorral nyugtázta.
Utcánk kész. Leszámítva azt a néhány mázsányi vasbeton darabkákat, meg a szemetet (űdítős flakon, májkrémes konzerv, chipses zacsi, stb...), amit elfelejtettek magukkal vinni. Meg mondjuk nem ártott volna földet hordaniuk oda, ahol széttúrták az árkokat (csak az itt lakók felével b@sztak így ki). No de ne legyünk elégedetlenek, hiszen van egy Váci utcánk úgy vörösvári módra. Király, tapsvihar, anyázás.
Hálószobánk lilába öltözött. De még korán sincs kész. Még egy réteg, aztán a glett hegyére felvinni a másik színt, aztán a választó szalag felragasztása, aztán ablakfestés... Szóval odébb van még a pihi.

Június 20.
Ma Koko volt a beosztós reggel. Azt hiszem ez éppen elég volt. Tekintve, hogy vasárnap a szokásos 50 szoba helyett csak 18-cal ténferegtem ide-oda a házban (és olyanokat szenvedtünk Verával, hogy nem tudtuk, hogy feküdjünk a fotelben és milyen gyümölcsöt zabáljunk), ez elég mélyen érintett. Kezdetnek mindjárt 4 embert kaptam összesen 73 szobával. Aztán Koko ráírta a lapra, hogy majd a délutános is nekem kell, hogy segítsen. Ehhez képest 3 szoba kivételével mindet lezavartam. Olyan tempóban vágtattam, hogy csak na. (Ezt aztán jól megaszontam.) Végülis mit számított nekem, hogy hosszú ujju felsőmben és rajta fekete kötött mellénykémben csöppet meleg volt. Semmit.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat