Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Fordult a kocka. Jó nagyot.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Fordult a kocka. Jó nagyot.

Ma nyilvánvalóvá vált mindannyiunk számára, amit eddig csak találgattunk. Egész nap azon agyaltunk, hogy főnökasszonyunk (Ági), meddig az még. Bementem hozzá (persze Moha, az arab diriga-matyi is ott bűzölgött-valami gyomorforgató parfümje van), hogy megkérdezzem, kivihetem-e a kocsit pakolni. Ági már kezdett bólogatni és készült kimondani az "igen"-t (naja, megkértem a kezét), amikor is Moha előugrott a kocsi elől és vadul elkezdett nekem "lehet"-elni. Vagy háromszor elmondta egymás után. Gondolom nyomatékosítani akarta, hogy most már ő a gazdi. Délutánra már neki kellett vinni a papírokat aláíratni. Mindenki rühelli. Új szabályokat vezetett be, amivel megnehezíti mindenki életét. Majd rájön, hogy neki sem lesz könnyebb, mint Áginak. Egyszer épp Mariettával melóztunk, amikor odajött nekünk dirigálni valami alapvető kérdésben (amit simán meg tudnánk nélküle is oldani). Miután elment, elkezdtünk gúnyolódni. Épp fennhangon poénkodtam a nevével, amikor befordult a polcsor végén. Jaja. Ez az én formám. Egyébként Marietta arcát kellett volna látni. De szerintem nem hallotta. Letojom.
Az már csak a hab volt a tortán, hogy ma is megjelentek az ellenőrök. Mindenbe beleásták magukat. Állítólag valami sárosat akartak találni Ágiról. De nem jártak sikerrel. Viszont az egyik csaj már annyira kikészült idegileg az elmúlt néhány naptól, hogy eltörött nála a mécses. Én persze pont akkor mentem be az öltözőbe, amikor a könnyeit törölgette. Rendbejön. Közben mindenki folyamatosan azzal jön, hogy ez így nem lesz jó és ha így marad, lelépnek. Vicces. Nem is. Gáz. Már nem tudom, mi lesz itt mire lejár a szerződésem. Még a végén tényleg én is idegroncs leszek?

Na ez betett. Persze megint csak magamat okolhatom, amiért olyan nagy jelentőséget tulajdonítok mások véleményének. Megint úgy érzem, hogy valaki félreismert. Már megint. És még emlékszem arra, amikor legutóbb ez megtörtént. Nem akarom.
Hogy mit kellene tennem? Laszarni az egészet. DE NEM MEGY! Van egy aprócska szépséghibája a terméknek. Belül selejtes egy kicsit. De nem látni. Csak érezni, hogy valahogy nem illik itt össze minden részlet pontosan.
Most fogjátok a fejeteket ugye? Hát én is az enyémet...
Tiszta április 18. Csak még nem a végkifejlet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat