Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Állatkert!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Állatkert!

Eszti életjelet adott magáról!! :D Tök jó! Pedig csak tényleg egy aprócska dolog. Hiányoznak az arcok a fősuliról. Ráadásul Esztivel nem is fogunk 1 évig találkozni. Ő most megy gyakorlatra én meg akkor, amikor ő visszajön. :((( "Aber es gibt nur ein Gott, BelaFarinRod."
Barbival sem tudom, hogy mi van. Melindáról és Zsuzsiról még annyit sem. Pedig megbeszéltük, hogy összeröffenünk, de a tököm hitte volna, hogy a nyaram ennyire zsúfolt lesz. Fősuli mellett több időm van banyek.
Ma a meló végén elkezdtük feltúrni a ruháskosarat Szilvivel. Éééés! Kiásott nekem egy fekete felsőt, amit rögtön meg is vettem. Állati! Meg kinéztem egy világoskéket is, de aztán elgondolkoztam azon, hogy én és a kék??? Egyáltalán lehet bármi más, mint fekete? Na jó, néha egy kis fehér belefér, de szigorúan feketével. Bár ez inkább a téli menü. Most miért erről pofázom? Mert nincs semmi új. Na meg mert mindenki hanyagol.
Ma csak a poén kedvéért megszámoltam, hogy hány sebhely van csak a két kezemen. Hihi. 12! Van itt minden. Égés, vágás, hasadás, szakadás... folytassam? Ömlő és fröcsögő vér, lógó cafatok... Elragadtattam magam. Megmaradok na.
Ma nem tudtam mit kezdeni magammal. Melóhelyen is csak tengek-lengek. Igazából már megint nincs meló. Így aztán előjön belölünk is a baromállat. Miközben a ruhákat túrtuk, odajött István, az egyik biztonságiőr. Nagy fej. Kiválaszt egy kék top-ot és magára akasztja, aztán előszed egy fekete boxert és betűri a gyatyája szélébe. Mindezek után csábosan megkérdi, hogy nem kenődött-e el a szemfestékje. "Ugyanis reggel rendesen kihúztam a szemem. És az arcpirosítóm látszik? Remélem nem hiába küldtem le azt a reggeli felest." Vad röhögések. Ekkor kinyílik a raktárajtó. Síri kuss, riadt arcok. István, mint egy állat tépi le magáról a cuccot. Aztán látjuk, ahogy egyik munkatársunk kijön és néz ránk, mint az elmeháborodottakra. "Már azt hittem, Moha az."-István. :DDD
Jah, Szilvi meg reggel röhögő arccal beközli: "Basszátok meg, lehet, hogy terhes vagyok."
Réka meg elmesélte egymás utáni álmait. 1:Moha megerőszakolja. 2:Terhes lesz. 3:Megszüli a gyereket. Mindezt egy hét alatt hozta össze. Közben meg velem csalja Mohát. Biztos ezért rágott be rám. ;D Valahogy fény derülhetett A TITOK-ra. Na de ki köphetett? Tuti a tévémaci volt!
Azt hiszem, "otthonra" leltem. De lassan továbbállok. Vissza a megszokott régibe, ami most nagyon idegennek tűnik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat