Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Vagyok.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Vagyok.

Hétfő
Nincs net. Thanx to Zoz. Mégis mi a nagy büdös +%/=(+"'-nak kellett újrarakni az xp-t??? Egyszer még komolyan le fogja fejelni a térdem. Áááá, nem idegesítem magam.
Jó volt a mai nap. Leszámítva, hogy reggel 8-tól 17-ig bent rohadtam a suliban, meg hogy nem beszélek anyámmal. Pedig még nem is közöltem vele, hogy mit tervezek.
Na sorjában!
Valamikor a reggeli órákban ülünk a szálloda előadáson. Kóma. Odakint tatarozzák a sulit. Egyszer csak arra kapom fel a fejem, hogy ismerős dallamok szűrődnek be az állványzatról. Tiesto: Adagio for strings. Alapozásnak és észheztérítésnek pont megfelelő volt. Beszédre képes kategóriába hozott. Barbival meg is tárgyaltuk, hogy mindkettőnk anyja kiakasztó. De mégis én nyertem. Ő is elismerte. "Most már nem csodálom, hogy többszörös gyilkosnak hívod magad az msn-en. Jól titkolod. Egész normálisnak látszol." :DDD A késöbbiekben Melinda is csatlakozott. Tőle is kaptam. Először az angol miatt, mert rákérdezek speckó kifejezésekre, amitől a tanárnő beizgul és visszakérdezi. "Ezt is miattad tanultuk meg." A másik meg...őőő, asszem valakinek rosszabbodást kívántam. "Jajj, de gonosz vagy!"-és huncutul rámsandít. ;) Barbi aztán kifejezte, hogy ez volt az, ami egész nyáron hiányzott neki. Látni és hallani minket. :D Szóval kaptam 2 mankót ma.
Estére szépen elkezdett esni az eső. Kisvirágnál persze nincs ernyő. Bekérecckedtem Melindáé alá. Szép lassan elandalogtunk a Nyugati irányába, amikor is leesett nekem, hogy 17:03-kor indul a vonat. Ránézek az órámra. 16:59 és még csak a Markónál járunk. Nyomás! Esernyő összecsukása és rohanás a tömegben. Tiszta szlalom. Hát még az mekkora show volt, amikor keresztbe vágtunk az aluljáron. Persze szokásos tömeg, bamba fejek, stb... Majd végig a Nyugatiban. És elértük! Mert királyok vagyunk! Jejeje! Itthon persze kakivá áztam, miután lepattantam a vonatról. Semmi gond. Egész nap egy pulcsiban flangáltam, amikor a többiek dzsekiben ültek. Nem is értem, miért csukatták be velem az ablakot? :P
Aztán este Nagyim üzenetet hagyott, hogy menjek be hozzájuk holnap. MINDIG A LEGJOBBKOR! Komolyan mondom, erre kifejlesztett prototípus. Holnapra éppenséggel Melindával lesz esedékes egy vásárlás, aztán egy nálam 3 évvel idősebb fütyit kell megrontanom. Nem rosszra gondolni! Majd kieszelek valamit. Megoldom.

Kedd és ma
A fenébe, nincs időm mesélni, mert mindjárt kirúgnak a teremből. Volt humánmenedzsment (csajok erős sokkhatás alatt voltak 80 percen keresztül-első órájuk volt az ürgével), meg Csernobilos film környezetvédelmen, meg Nagyikám is aktívan kavartyol nekem, meg pajtikámmal is találkoztam (talán ma is összehozunk valamit, ha még életképes leszek a nagyszülőzés után). Csajok lógnak. Persze, miért ne? Itt egy balek (ujjak rám mutatnak), aki bejár. Már amikor. :D Anyuval 4 nap csendes terror után ma együtt vonatoztunk be Pestre. Gondoltam jó arc leszek és megpróbálom felvenni vele a kapcsolatot, legalább minimális szinten, ha már nem is tárgyalóképesen. Csupa felszínes témával és egy rakat nekifutással, de sikerült néhány mondatot kiszednem belőle. Na majd, ha előállok a tiltakozásommal... Szerencsére a kis tanítványom még nem jelentkezett. Én nem erőltetem. Csak azon csodálkozom, hogy anyu még nem kérdezősködött. Mindegy. Jó ez így.
Szóval lesz Tiesto! :DD Ki megy??? Én szeretnék. Jegyárak? És egyáltalán?!? Oké, tényleg egy klikk, de ez jelen pillanatomban eléggé nehezemre esik. Na majd ha ma hazaértem, erősen sugallom Zoznak, hogy "Csináld meg, amit elbaszkuráltál kisapám, mert téged tálallak az állatoknak!" Hosszú lesz. Néé már! A faszi itt mellettem beleolvas abba, amit írok... Hihi, most már nem fog. :D Na megyek, mert van még hátra néhány megbizatásom mára, többek közt nem ártana belátogatnom angolra is, hogy kikapjak egy csodálatosan elcseszett dogát. Jejeje újfent. Puszi mindeninek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat