Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-10-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-10-23

Alhasi izomláz. :P Formálódom. Egyre jobb... :) Újra 5-ös áll a kilóim elején. Két jegyben gondolkodni! :P Szóval tetszetős. És az a legjobb az egészben, hogy nem kell sanyargatnom magam, meg megválogatni, hogy mit eszek. Csak tartani az elhatározást, hogy nincs késői zaba és egy kis mozgás (szakmai ártalom). Röviden tömören: fasza lesz ez!
Ééés végre elértem a szabadnapomat! :D Jöhetnek az élvezetek. Holnap pölö vidámparkozás a terv. Hívtam a kölköket is, hátha lenne kedvük, de jó pásztorhoz méltóan nem sietik el a válaszadást (csajok, majd megírom, hogy mikor jó nekem a röfi - pásztor...)
Ma pedig nem dugom ki az orrom. Mi lett ebből az ünnepből... Már nem 1956-ot ünnepeljük, hanem 2006-ot? Szégyen. Megfogott, amit Ida tegnap este mondott: Nincs már olyan ünnep, amire kimehetnél kézenfogva sétálni a gyerekeddel. Egyre többször jut eszembe, hogy érdemes-e egy ilyen világba gyereket szülni? Lehetek-e olyan önző, hogy nem veszem figyelembe, hogy mi vár rá? Persze, hogy nem. De ezzel egyelőre még várok.

Ami még szóra érdemes...
Valamelyik nap megérkezett a munkaruhás csaj a próbadarabokkal. Jujj fiúk-lányok, mintha rám öntötték volna, úgy álltak azok a ruhák. Azt hittem, valami gagyi, szar szabású egyenrucink lesz, de nem! Kurvajó cuccok! Lila blúz, lila sál, sötétkék mellény (karcsúsított-nagy kedvenc) és részemről sötétkék nadrág (másik nagy kedvenc). És nem kell bevenni egyikből sem, pontosan illet rám. (Ergo lehet, hogy lassan le kell állnom a formálódással. :P Nem gond, már "almost ready".) Szal király. Epekedve várom, hogy hozza a saját cuccost. :) Pingvinkorszak vége.
Na aztán szintén melóhelyes sztori, hogy Cyril aktívan izmoskodik. Osztogatja az írásbeliket. Minap elkapta Gyurit, amint az kiszállt a vendégliftből. Ciki. (Egyedül a gondnoknők meg a vezetők használhatják a vendégliftet.) Így aztán eljutottunk oda, hogy Gyuri visszavegyen abból a kibanagy arcából, amivel nagy büszkén hirdette, hogy ő az egyetlen, aki tisztességesen és jól végzi ott a munkáját. Ráfért már egy kis seggberúgás. Na de más is kapott. Az egyik műszakosunk már több, mint 10 éve hosszú hajú és szakállas. Na ez is szemetszúrt a vezérnek. Kiadta az ukázt, hogy le kell vágni. Erre Istvánunk: nem vágom le. És most itt haldoklik a történet. Kíváncsi vagyok, mit lép Cyril. Mert hogy István nem fogja levágni az tuti. (Titkon drukkolok is neki, hogy ne hagyja magát.)

Szombaton meg bemehetek leltározni. Bazinagy fakk!
Bazinagy fakk 2: Nem tudtam Robitól elkérni a képzési útlevelemet, mert szabin van a héten. És hétfőn meg kedden tréningre megyek, ahová kéne. Kérdeztem is Kokotól, hogy ez mennyire gebasz. Szerinte nem gáz. Amúgy meg kivágom magam, mert Robi is ott lesz a tréningen és majd faszásan rámutatok, hogy miatta. Persze Edinával. Mert ő is ott lesz. :DDD

Koko új raktárost akar kinevezni, mert kezdenek szétcsúszni a dolgok. Kibaszottul remélem, hogy gyorsan elhessegeti a fejéből a gondolatot, hogy "talán a Virág". Nem azért van diplomám, hogy leragadjak a törölközők között. Szerintem ezt ő is belátja. Különben nem akarna vezetőt faragni belőlem. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat