Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-08-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-08-14

"Whatever pain my come", mi? Ccc magamnak, hogy csak úgy fröcsögjön...
Na szóval picit összerogytam. Tegnap lett volna ugyebár 6 napom utáni jól megérdemelt 1 szabadnapom, amin be kellett mennem egy 2 órás meetingre, amelyen megtudtuk, hogy az elkövetkező hónapokban mit fognak megkövetelni rajtunk. Még pluszba. Új hűségprogram, előre rögzített napi eladási mennyiséggel. De jó, hogy nem vagyok recepciós... Na de nem is erre akartam kilyukadni. Azalatt a 2 óra alatt, habár fel sem tűnt, de olyan szinten sikerült a klímától "megfáznom", hogy estére bedagadt a torkom meg a pajzsmirigyem. Hiába a gyulladáscsökkentő meg a pluszban bónuszként beszerzett fejfájásra a csillapító, ma sem érzem magam túl jól. Mindezek mellett kezd rajtam kijönni a kimerültség és úgy veszem észre, hogy a testem elkezdett halkan segítségért suttogni. (Na mindjárt meglesem a horoszkópom.) Szóval ma úgy 11 felé picit kezdtem riadtan kinézni a fejemből, ami még Kokonak is feltűnt, mondván, hogy szarabbul nézek ki mint ő, ami qrvanagy szó! Na de hát ő ugye szombattól 2 hét szabira meg, én meg tovább szopizom. (Asszem ha visszajött, félrehúzom majd egy kis egyeztetésre a kibagyors szabira küldésem témakörével.) Kegyetlen lassúsággal teltek az órák és qrvasok melóm volt, ergo esélytelen volt, hogy pihenjek. Qrvanagy gáz lesz így odabent. Olyan normák vannak előírva, hogy képtelenek vagyunk teljesíteni, így aztán sokan menekülőre fogták. (Ne kérdezzetek! Nem mondok neveket!) Szóval szarok a kilátások. Plusz kezdem észrevenni a gondnoknők között is, hogy egyre gyakrabban ugrunk egymás torkának. Rohadt gyorsan csinálni kell valamit, mert ebből egy megállíthatatlan folyamat lesz. Én nem aggódok. Úgy érzem még bírom (na persze, lásd felső soraim), de ha változna a klíma, "könnyen" tovább tudnék lépni. Csak éljük túl ezt nyarat. Hála Dórinak, nyertünk egy segítő emberkét.
Nomeg a mai megmentőm Edina. Holnap 6-ra kellett volna mennem, és ő lett volna a du-s, de programja lenne, így melóm végeztével félrehúzott, hogy ő most egy bazinagy szívességet szeretne kérni.
-Anya, elcserélhetnénk a holnapi műszakjainkat?
Arckifejezésem átment hálás kiskutyába és csak annyit tudtam kinyögni "Isten vagy." Azt hiszem picit megijedhetett a reakciómtól, mert rögtön jöt a "Mi van, baj van???" "Nem, csak nagyon szeretnék pihenni." Így aztán mindkettőnk fején elégedett vigyorral elbúcsúztunk. Egy hátulütője van a dolognak, hogy holnap du-sból, holnapután beosztani kell mennem. De nem érdekel!


Kedves Halak!

Legkisebb berozsdásodott alkatrészeidet is sikerül működésbe hoznod. Az igazság az, hogy porhüvelyedet csak akkor részesíted kellő bánásmódban, amikor már nagyon tiltakozik. Ez a nap kivételnek számít, és ezt te sajnálod a legjobban. Senki sem akadályoz meg abban, hogy legalább egy héten egyszer-kétszer sportolhass, kertészkedhess…


Kedves Asztrológus Néni!

Sportolnék én, de amikor már a szőnyeg szélében is megbotlom, nem hiszem hogy erre kéne pazarolnom a megmaradt erőm.
Nomeg fakk! Úgy mellesleg.


Egy másik:
Vigyázz az egészségedre, ne hajtsd túl magad, és ne vidd túlzásba az élvezeti szereket sem. Nincs semmi komoly probléma, nem kell aggódnod, de ha van valami tüneted, akkor menj el orvoshoz, vagy természetgyógyászhoz. Érdemes kipróbálnod az alternatív módszereket. Ezek még a betegségek megelőzésében is segítenek. Egyél sok vitamint, és pihenj, bár most nagyon „pörögsz”, ám fogd vissza magad egy kicsit.

Válaszom:
Szerinted direkt hajtom ki magamból a szart? De ha azt mondod, nincs komoly probléma, akkor az biztos úgy van... Paff!
El se találnék a dokihoz. Nincs is még. Tudom kéne, de ne most szarozzunk ezen...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat