Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-10-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-10-03

Sanzon érzés. :P :D

Tegnap kutyáztam. Felugrott Szabina és miközben Pasival lent dumáltak, úgy hallottam, mintha kis karmok kopognának a padlón. Leindultam és akkor jöttek be a szobába. Éééédes maszat!!! Most találkoztam Junkie-val először, de alig bírt egy helyben megmaradni úgy rázta nekem a seggét míg leértem hozzá. Na hát persze, hogy rögtön agyontapiztam, meg dögönyöztem, meg vakargattam. Olyan kis pici, de jó husis és valszeg lehetett a felmenői között csivi, mert nem gyengén kidüllednek a szemei. Szóval 2 évnyi kimaradt állatszeretet-átadásomat 10 percbe próbáltam sűríteni. Élvezte is a kis malac. Néha elrohant az ajtóhoz vakkantgatni aztán rohant vissza a lábamhoz és egy félkörrel levágta a seggét. :))) Nekem is megvannak a szenvedélyeim.
Na aztán azt is elújságolom, hogy kaptam egy levélkét Évitől, az egyik gimis végzős osztálytársamtól. Ő volt az osztályban az a személy, akire mindig minden szervezést rábíztak. Így aztán most nekiállt megszervezni az osztálytalit. A tőle megszokott szigorú fegyelemmel. :) Rögtön annyi kérdéssel indított, hogy még nem tudtam összehozni egy választ. Nameg az én melóm mellett elég nehéz tervezni. Na majd mindjárt írok neki.

Jajj meg... Kaptam tegnap este egy bókot. De azt megtartom magamnak. :P Na csak ne gondoljatok valami nyers és obszcén dologra! Mondjuk "megdolgoztam" érte. És még kell is. De legalább egy pozitív visszajelzés. :) (Mert nyilván nem kapok eleget. :P Önigazolás.)



1. Nem vagy olyan erős, mint amilyennek mutatod magad.
2. Már nem kell sok és a viselkedéseddel eléred, hogy a szerinted birka türelmű de állati dühre képes pajtásod az arcodba mondja, hogy mennyire elviselhetetlen vagy.

Azt álmodtam, hogy egy közeli ismerősöm olyannyira felhúzott, hogy egyszer csak egy hirtelen mozdulattal megragadtam a torkát és addig szorongattam, amíg kidülledő szemekkel az utolsó pillanatához ért. Nem akartam megölni, csak ráhozni a frászt, hogy észrevegye, hogy nem feltétlenül az a főnök, akinek nagyobb a pofája.
És a horoszkópom szerint ezen a héten nagy jelentőséget lehet tulajdonítani az álmaimnak. Pláne ha hinnék a horoszkópoknak. Vicces.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat