Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Ne értsetek félre, kérlek....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Ne értsetek félre, kérlek....

Majdnem megint megbántottam valakit, akit nagyon nem akartam. Aztán visszasompolyogtam, mint egy kiskutya. Pedig nem szokásom. De jól tettem, mert totál félreértett. Ő is.
5:30-kor keltem. Vizsgajelentkezés. Nanáhogy az első 5-ben voltam. Mindent összehoztam. Csak egy vizsgát hagytam ki. De azt totál. De behoztam a lemaradást. Hátpaskolgatás, kockacukor.
Aztán András támogatott, hogy húzzak vissza aludni. "Oké!"-mondtam és nekiálltam filmet nézni. Nem, nem tanulni még véletlenül sem a délutáni vizsgára. Láttátok már a Vektor-t??? :D Újabb bízonyítéka a magyar elmének. A mátrix újraszinkronizálva...
10-kor aztán elindultam. 13:05-től 17:10-ig. Felejthetetlen. Azt díjaztam volna igazán, ha a felügyelő tanár nem akkor közöl fontos infókat, amikor épp a nevemet próbálom helyesen leírni. Nem volt egyszerű, na! Beszédértés: light-os, szájbarágós, hülyének is megoldhatós. Levél: reklamációra válasz. Az megy! :) Olvasásértés: mesekönyv, gyermekrejtvénnyel Teszt: na ez az, amiben biztos voltam, hogy kirázom, erre szépen keresztbeállt a szemem. Közvetítés: összehoztam, csak néhány kulcsszó hiányzott, hanyagolható.
Itthon aztán nekiestem a kajának. Vagyis csak estem volna, ha anyu nem kezd el kint flekken sütögetni. Végülis egész nap egy fél karély kenyeret gyűrtem le, csokival meg ásványvízzel. Még a nyers húsnak is nekiestem volna. Aztán bekajálás után elkezdett fájni a hasam. "Banyek, ha most visszajön..." De nem. Áááá. Csak fáj! Akkor sem hagyom elcseszni ezt a napot. Nekigyűrkőztem, kitartottam, teljesítettem, kibírtam, megalázkodtam. Nem állhat elém semmi. Ma nem! ........végülis már csak 35 perc van a mából......



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat