Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
:)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
:)))

Egyre tutibb, hogy megveszem a BKV FUCK-os kitűzőt... Gyalogolhattam fájó derékkal. De túléltem. Ettől is erősebb lettem. Így estére már alig érzem. Ebcsont beforr. (Namost eszembe jutott a tegnap esti Cujo...)
Kokoval ma éves értékelőt tartottunk. Ez volt az első alkalma velem. Már én sem vagyok szűz. XD Nagy röhögcséléssel indultunk. Szerintetek? Szerinte ráérek a 3-on izgulni. Na meg aztán azt hittem, hogy majd jön a hibáim felemlegetése. Ehhez képest annyi volt az össz fejlődnivalóm, hogy legyek nyitottabb a hozzászólások terén. Az építő jellegűek terén. Mert amúgy beszólok, csak néha lehetne köze a munkamenethez is. :P Egyébként úgy fényezett, hogy nem győztem vigyorogni. Messze jó kommunikációs képességeim vannak, jó a szervezőkészségem, korrekt vagyok, képes vagyok udvarias formában kommunikálni anyanyelvemen kívűl is valamint azon igen kevés emberkék közé tartozom, akiket Koko már korán a mélyvízbe mert dobni (még gyakornokként). De a legjobb az volt, amikor azt mondta, hogy az én képességeimmel és agyammal 4 év múlva felsővezető lehetek.
Na szal csak úgy cuppogott a seggem.
Jó nagy adag hátpaskolgatás és kockacukor. Visszagondolva, hogy az utóbbi időben Koko mimindennek tűnhetett a dolgozói szemében az idegeskedései és morgásai miatt, asszem jó gyerek lehettem.
:)))) vigyor-vigyor-vigyor...

Jah! És ma megérkezett a futópadunk!!! :D:D:D Nagyon jó kislány lehettem. :)
Meggyógyulok gyorsan és aztán le sem lehet szedni róla. (Persze azért ma már kipróbáltam egy kis séta szintjén...) :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat