Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. szeptember 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. szeptember 23.

Banyek. Mindenki beteg körülöttem. Már csak azt lesem, én mikor kezdek el köhécselni, belázasodni, taknyolászni, berekedni... Lehet, hogy az a nagy dózis szőlő mentett meg ezidáig, amit szerdán lenyomtam???
Viszont ettől függetlenül megint sikerült egy kicsit lerokkannom. Tegnap megcsípett valami rovar. És hát elkezdett viszketni elég rendesen. És fürdés közben elegem lett, megfogtam a habkövet és a jobb térdemnél meg a bal bokámnál szétdörzsöltem vele a lábam. Ne tudjátok meg, milyen jól esett... Viszont! Észre sem vettem és még a bőrt is lenyúztam a lábamról. Most fáj egy csöppet. De! Legalább nem viszket. :D

Megjártam a hadak útját. Értsd sulesz. Reggeli első sokk a vonaton fogadott. Olyan szinten volt tömve, hogy nem kellett kapaszkodnom, megtartott a tömeg. Volt ám ide-oda simi... Asszem ez jó lecke volt a tág aurámnak. :)
Aztán leszállás után összeszedtük egymást Melindával. És elmentünk az Andrássy útra, hogy koncert jegyet vegyünk néki holnapra. Ha már ott jártam, megkérdeztem a pultos ürgét, hogy mit tudna mondani a Tiesto koncertről. Jegyek a jövő héttől kaphatóak. Csecse! Aztán húztunk angolra. Barbi rögtön azzal fogadott, hogy olvasta a naplóm. Biztos ezt is olvassa majd. Dehogy gondoltam komolyan! És nagyon jól tudom! :) Meg, hogy szomorú volt, amíg nem futottunk be. Aztán lyuk. Elmentünk Barbival tésztát kajolni a Westendbe. Nyamm! Meg fagyiztunk. Óriási gombócokat. Majd vissza. Körny.gazd. aztán utazás irodai gazd. Megint borzalmas volt. A nőci annyira szerencsétlen. Persze ezért is legonoszoztak. Ámen. Móni azzal szórakozott, hogy a telefonjára vette az órai "magyarázatot", mígnem be nem telt a memória. Akkor jött a csipogás. Azt hittem, az ébresztőóráját állította be. Én meg rágcsáltam. Persze ez együttjár a lufifújással. De hát órán mégsem illik. Szörnyű volt a magambafojtás. Szerintem erre vezethető majd vissza a késöbbiekben a deviáns magatartásom és az antiszociális viselkedésem. Aztán megint előjött a táblára írással. Na vazze. Már kezdtem lapulni. De végül letett róla. :)
Közben egész nap majdnem bediliztem a sebek miatt. Mivel kedvenc jegyzetelő pózom a bal boka a jobb térden, érdekes arcokat vágtam... Ebcsont beforr. Lehet röhögni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat