Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Versenyfutás a történelemmel

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Versenyfutás a történelemmel

Március 18. Péntek:
Semmi extra a suliban. Max annyi, hogy német zh-t írtam és ráeszméltem (ismét), hogy semmi értelme az öngyötrésnek, mert akár tanulok, akár nem, mindig lesznek olyan dolgok, amik egy Istennek sem fognak az eszembe jutni. Így voltam ezzel ma is. Beseggeltem, erre ott masszírozhattam a búrám a lap fölött, hogy hogy is hívják azt a kaját. Pedig tudtam, hogy osztrák zaba, tudtam, hogy valami speckó neve van, tudtam, hogy hogyan készítik és hogy miből erre... Mindegy.
Suli után randi. Kimentünk a Margitszigetre, kerestünk egy viszonylag csendes padot (egy kutatócsoportnak sem ment volna jobban) és kibeszéltük magunkat. Persze-persze, most megy a fejrázogatás... Hehe. Megint alakítottam. Egyszer csak megkérdezi Lekvárom, hogy vérzett-e az orrom. "Nem, miért?" "Mert nagyon vörös." "Aha, akkor most fog." Ámen. Nem tudom, mi a túró van velem. Most már magától is vérzik, csak úgy. 5 percig elvoltam vele, mígnem barátocskám elkezdett piszkálgatni. Finoman szólok, hogy legalább várja meg, amíg az orrom rendbejön. Á, nem. Na jól van, most kapsz!-gondoltam és elkezdtem visítozni vérző orral, hogy: "MEGVERT!!!" Naná, hogy rögtön leállt a lelkem. Aztán késöbb simogatta a nadrágomat a combomnál, mire megszólal, hogy: Annyira jó! Nem tudtam kihagyni a választ: "Kordbársony, én is nagyon szeretem. Ha jól viselkedsz, kaphatsz egyet." Ezek után nem tudtuk abbahagyni a röhögést. Néztek is az emberek, mint a hülyékre. Le vagytok sajnálva!
Este végigfutattunk Zozzal egy alapos vírus-scant, mire kiderült, hogy 63 vírus volt a gépen. Úgy néz ki, ezért nincs net. A megoldás? Megpróbáljuk hétfőn re-installálni a Windows-t...

Március 19. Szombat:
Hungexpo, reggel 10. Utazási- és ékszerkiállítás. Kint tobzódunk, a felhők gyülekeznek, tancsinéni sehol. Ekkor valahonnan előugrik, mint áldozatára leselkedő tigris az üzleti kommunikáció tanárnőm. Ó, te nyamvadt! Hogy nem vettelek észre. Persze odaáll hozzánk "beszélgetni". Állítom, hogy elmebeteg. 2 perc múlva elered az eső. Kisvirágnak persze nincs ernyője. Judit barátnőmnek sincs. Orsi barátnőm előkapja az övét. Na meg a banya is. Jó fej akart lenni és a fejünk fölé próbálta tartani. Igen ám, de 3-an nem férünk be alá. Így óvatosan elkezdtem távolodni a banyától, mire Orsi kiszúrta az ellenszenvet az arcomon és egy mosoly kiséretében szó nélkül a fejem fölé tartotta az ernyőjét. Jó arc! 5 perc múlva persze elállt és addigra a tanárnő is előkerült, így meg tudtunk lépni a banyától.
Rögtön az első sokk a bejáratnál fogadott. Egy díszmagyarba öltözött, ostoros bácsi kiszúrt minket és elkezdte belendíteni az ostort a feje fölött pörgetve. Közben meg-megrántotta, így nagyokat csattogott. Mindezt nagyon élveztük addig a pontig, míg a bácsi el nem indult felénk. Vazze! Tedd le azt az ostort! Á! Teljesen belelendült. Nem győztünk hátrálni. A végén már egymás lábán tapostunk, a bácsi meg ördögi vigyorral közeledett. Mi van itt? Elmeháborodottak gyűlése? Aztán valószínűleg belefáradhatott, mert szépen lelassult. Így folytathattuk útunkat. Közben a társasághoz csapódott egy Nóri nevezetű lány, akitől kiver a víz, ha meglátom a suliban. Ő az a tipikus "mindent tudok" kislány. Humora semmi. Jól van, ettől még nem enném meg, de akkor ne is próbálkozzon viccelődni. Annyira szerencsétlenül megy neki.
Folyt. köv. holnap, mert Béla enyhén kretén...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat