Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2006-01-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2006-01-14

Tegnap megint letudtam egyet. Külön show volt az is. Már fél órával a vizsga elött mindenki az előadó ajtaja elött tömörült, mert odabenn még vizsga ment. Közeledett a 10 óra és szépen elkezdtek szállingózni kifelé az emberek. Majd beszedték tőlük a lapokat és elindultak kifelé. Igen ám, csakhogy a mieink meg mint a vérszemet kapott vadállatok elindultak befelé, meg sem várva, hogy amazok kimeneküljenek. Namost ez elég murisan hatott, mert elég hamar elértük azt az állapotot, amikor se ki se be. A bentlévők beragadtak a padok közé, a kintiek meg így ugyebár nem jutottak be a kiszemelt padhoz. Fantasztikus volt. Aztán csak begerjedtek a bentiek és kitörtek. Így aztán mi is bejutottunk. Sikerült az utolsó elötti sorba beülnöm és magam elé leültetni 2 spanomat. Lassan betelt az előadó, csak a legelső sor árválkodott üresen. Bejön banyánk és első mondata az volt, hogy az utolsó sor húzzon az elsőbe. Elöttem ülő spanom hátrafordul hozzám és nyugtázza, hogy a helyemen maradtam. Csakhogy én még láttam 2 üres helyet az első sorban. Mondtam is, hogy nincs itt még nyugi, kiszed még 2 embert oda előre. Nem kellett sokat várni, szemfüles banyánk felém és a mellettem ülő Mátéra mutatott. Vazze... Tudtam. De nem volt aggódnivalóm, lusta voltam puskát írni. Bezzeg Máté. Ő a könyvet szerette volna használni, amiben nem is akadályozta az imént meghozott határozat. Van lélekjelenléte. :P Mialatt beültünk új helyünkre, a nyanya elkezdte osztani a kérdéssorokat. Nézem-nézem a népet... "Á, inkább átülök a másik sorba." Na ez volt az én rohadt nagy szerencsém. Mint utóbb kiderült, én kaptam azt a feladatsort, amiben a könyvben szereplő témák voltak. Ergo meglesz a 2-es. Viszont ha nem ülök át és megkapom a másikat... Hiába volt Máté ölében a könyv, így sem tudott sokat kezdeni a kérdéssorral.
Ezen gyönyörök után meg volt szerencsém cyvyt öltönyben látni. Ejj, a mindenit! És nem volt nálam a fényképezőgépem... Elmentünk vinyót venni, azaz csak megrendeltetni. Hétfőn mehetek érte. Végre valahára meggyógyul a gép.
Ma meg semmi extra. Tanulom ezt a rohadék Európai Integrációs alapismereteket. Elég randa. De nem akarom, hogy megvágjanak. Aztán a szálloda, szivem csücske. Ha ezeken átmegyek...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat