Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Snoopy vs. Scooby-Doo

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Snoopy vs. Scooby-Doo

Tegnapi naplóm folytatása alant:
Úgy volt, hogy apu aztán kivisz minket a vonathoz. Suhanunk is A kocsival, amikor azt látom, hogy elhúzunk a Westend mellett. Szóval hazahozott minket. Rég nem járt már Vörösvár felé. Sokminden változott azóta. Nézett is rendesen. :) A ház elött aztán gyorsan búcsúzóra fogta. Biztos nem akart anyuval összefutni. Pláne, hogy Csanád is ott volt. Annyi időm sem volt, hogy lekapjam a kocsit, máris messze jártak. De azért lett róla egy képecske. :) Nagyon szép. Na mindegy.
Itthon a szokásos nyugi. Anyu szomszédban kertidumcsizik. Mi meg ahelyett, hogy átmennénk egy rakat nyalánkságot magunkba tömni, inkább tv-zünk (zoz) meg a vakolatot kaprjuk a pipától (én). Hogy miért? Megváltozott a neptun rendszerünk a főiskolán. Persze erről nem értesítettek senkit sem. Viszont a személyi számom nem jó. Mindez nem is lenne akkora bibi, ha holnapra nem kéne egy aláírott papírral beiratkoznom, miszerint adataim megfelenek a valóságnak. Kapják be! Holnap alig lesz lincselési hangulat. Hehh...

Ma (hétfő-gyengébbek kedvéért) (gyengébbek=jómagam):
Reggeli ébredés. Egyedül vagyok. Bulááááj! Helyett sulibakészülődés és idegrángás. Neptun foreva'... Majd kitapasztalom, hogy a karom működésképtelen. De mindkettő. Nem tudok rájuk támaszkodni. Fáj mindenhol. Tudom is, hogy miért. Tegnap görkorizás közben elkaptam egy korlátot miközben nem tudom hánnyal száguldottam. Frísztájlozik a kiscsaj, jaja. Valami olyasmi mehetett végbe, mint amikor kinyílik a légzsák az autóban. Az egész testsúlyom egy pillanat alatt a karomra nehezedett. Túléljük. Kivánszorgok vonathoz az élrevasalt nadrágomban és a kutyarágta pulcsimban. Igen! Képtelen vagyok normálisan öltözködni. Azért késöbb lehámoztam magamról. Bemegyek az info terembe, hogy kinyomtassam az adategyeztető lapom. Rohadt nagy tömeg. Sok kilátástalan arcú elsős. A pultosok üvöltenek, minden gép foglalt, nyomtató kihalt. Remek. Felhúztam az előadóba. Vagyis csak az ajtót tudtam "megközelíteni". Harmadévesek inváziója. Sok ismerős arc, de sehol egy közeli barátnő. Belesek. Káosz. A szokásos szervezetlenségi mérték: 1.KVIFK. Aztán bejutok. Barbi messziről csápol, hogy üljek mellé. Odajutok. Még le sem tudok ülni, máris körbeujjong. Nagy ölelés, puszik. Csupaszív csajszi. Hátrafordulok. Melinda és Zsuzsi. Fél perc múlva megáll melettem valaki és ismerős hangon beszól. Eszti. :) Mindenki ugyanolyan gyagya, mint volt. :P Rövid tájékoztató eligazítás. Persze végigpofázzuk. Utána szétszéledés. Barbival elmentünk fagyizni. Meg néztem magamnak egy farmert. Aztán egy másikat megvettem. :D Jellemző. De ez jobban tetszett. Úgyhogy belelkesedtem. Talán holnap még veszek ezt-azt. Na de maradjunk a mánál. A vonaton végre olvashattam. Visszaszoktatom magam rá. Sokkal jobb úgy utazni. Hazaérek. Még mindig senki. Úgyhogy jó kislány voltam és elmentem boltba, elmosogattam, kivittem a szemetet, beágyaztam. Kockacukrot!!! És újfent itt ülök. Pedig lenne dolgom. Rájöttem nadrágvásárlás közben, hogy híztam. Itthon aztán jött a régebbi ruhák felpróbálása. Még egy szoknyát is magamra húztam. Nem vagyok normális. Persze nem jött rám. Vuáááá! Valamit ki kell találni! Valami tipp?
Tiszta nyomorék vagyok a karjaim nélkül...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat