Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Duracell

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Duracell

Újra itt van... újra itt van... Újra itt van az idegbetegzombimúmia. És újjult erővel fertőz. Szal... Vasárnapnál ejtettem el élettörténetem halattlanul csomómentes már-már nyálkás fonalát. Óhh vazze, tököm hitte volna, hogy másfél hét nemalvás után is ilyen zseniális vagyok.
Vasárnap hapsiztam. Reggel a szokásos Treffung, aztán rájöttem, hogy van pénzem, ííííígy... cipőt kell vennem, ott azonnal!!! De nem volt ami tetszett volna. Babám vásárlásmániás, de a vége felé már láttam az arcán, hogy fogy a türelem, miután nemtudom hányadik boltban megkértem, hogy hozzon má nekem egy 39-es cipőt is. "De nem abból vazze! Egy sorral odébb!" Szal kapirgáltam azt a tűréshatárt tisztességesen. Végül bementem az egyik kedvenc boltomba és megláttam... és rögtön beleestem. Nem tudtam otthagyni. Fekete velúr, piros talppal és hófehér cipőfűzővel. Megnyugodva vettük az írányt Páty city felé. Vagyis először a buszállomásra, ahol 40 perc várakozás elé néztünk. Levágodtunk egy padra. Középen én, bal oldalt Mókusom, jobb oldalt a friss szerelmem. Babám elkezdett molesztálni. Na jó van, tartsunk gyereknapot, nem rúgtam seggbe. "De azért ugye közben figyelsz a szatyorra?!" Mintha kővé dermedt volna. Tudtam, hogy kiakasztom. "Szemét patkány." "Tudom. De nem tudom megálni és nem tudom abbahagyni a röhögést sem." A hátralévő időt szokás szerint töltöttük. Hímeztünk, recepteket cseréltünk... Ma reggel meg tőlük startoltam. Megyek be melóhelyre. Szokás szerint vidáman beköszönök mindenkinek, de már megszoktam, hogy kevés és nem igazán lelkes válaszokat hallok. Ma viszont! Mindenki jó arc volt. Még az a farokfej Moha is köszönt. Ettől függetlenül utálom, mint a szart. Evvan. Bemegyek az üzletbe és eltűnök az egyik sorban dolgozás céljából. Egyszer csak hallom Rékuci hangját, amint valakinek ecseteli, hogy itt a Virág. 2 másodperc múlva hallom Andi és Réka hangját, ahogy valahonnan elkiáltanak egy "Szia Virág!"-ot. Mi van má? Nyertem a lottón? Mintha ez nem volna elég Szilvike is mosolyogva köszönt rám 5 méterről. Aztán Marietta elmondta, hogy nem hajlandó tovább dolgozni itt, ha én elmentem. Neki 1 héttel késöbb jár le a szerződése. Annyira jól esett, hogy el sem tudom mondani. Az elmúlt hetekben jól elvoltunk. Még az ebéden is osztoztunk. Kibékültem Andival. Beszélő viszonyba kerültem szilvikével... Réka meg már ölelget. A biztonsági őrökkel lelki elemzéseket tartunk. :DDD
Háh! Azt még nem is meséltem, hogy nem rúgták ki azt a bizonyos őrt, aki szúrkálgatott. Azóta vele is beszélgettem. "Nem értelek. Egész nap nehéz cuccokat emelgetsz, aztán bringára pattansz. Most meg felsöpörsz és felmosol. Nem fáradtál még el?" Tájékoztattam, hogy Duracell a márkám. "Azt látom. Egyébként milyen zenét hallgatsz?" Rock. "Tudtam."-és vigyorog a képembe. Honnan? "Megéreztem." Aha. Aztán próbára tett. "Jó lett volna kint lenni a Szigeten szombaton..." "Aha. Én is kimentem volna a Tankcsapdára meg a Korn-ra." Fülig érő száj. Asszem itt fogadott a szivébe. (Nem mintha szükségem lenne erre a hatalmas szivességre.) Ezek után már ökörködni is merészelt velem. Heheheheheeeee-helyre rakom!
Ma este meg Megasztár koncert van Vörösváron. Minden purdé ott izzad. "Te nem jössz?...Aludni??? Ráérsz arra majd nyugdíjas korodban."<--Andi. Akkor kezdődött, amikor én végeztem. Láttam a csőcseléket gyülekezni. Itt-ott ismerősök is feltűntek. Nem kell ez nekem. Majd megnézem a tv-ben, ha érdekel. Ennyi.
Be kéne fognom. Anyám szerint. Hangosan püfölöm a billentyűket. Ez van, a profik így csinálják...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat