Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-10-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-10-10

Jahj Gaba, mássz már ki Laci ágyából! :D Hogy megyünk így cipőt venniii?? :P

Szombat kipipálva. A melós része legalábbis. De még nincs vége. (Deja vous.)
Várom a banya telefonját.

-Macifüüüül!!
-Szia.
-Mikor mész ebédelni? Veled tartanék.
-Épp most fejeztem be.
-Ááá, pedig arra gondoltam, hogy majd elhívlak, mert nem szeretek egyedül enni.
-Idáék most mentek, ha gondolod csatlakozz be hozzájuk. :D
-De én megmondom őszintén, hogy veled akartam enni. De most már mindegy.
-Tényleg ezért hívtál fel??
-Tényleg.

Akkora fazon! Nagyon bírom. :)))
Na meg a másik lókötő...

Megyek ki a szemportán és leadnám a kiviteli engedélyemet (a nagy üveg Bacardimra :PPP), de Csaba kint bagózik. Lobogtatom neki a plexin át a kivitelit és mutatom neki, hogy leteszem az asztalára.
-Virágom! Angyalom. Galambom. Okééés! Max majd este hívlak.
-Akkor már hiába hívsz. :D

Így belegondolva, kurvasokat kommunikálok telefonon keresztül. És hogy utálom.
Hol vannak már az izgis idők, amikor csak annyit írt ki a telóm, hogy "1 üzenet érkezett" és tök izgi volt rányomni a "megnyitás" gombra, hogy vajon ki küldte... :D

Igaz az állítás, hogy kutyából nem lesz szalonna. Gaba még mindig annak az elkényeztetett kiskirálylánynak hiszi magát, aki bármikor gond nélkül hazudhat és áttaposhat emberek érzésein. Képtelen és szerintem nem is akar tapintatos és figyelmes emberként gondolkodni és viselkedni. Az ok, amin ennyire felhúztam magam az az, hogy megbeszéltük ugye ezt a ma délutáni és esti közös programot, hogy majd milyen jó lesz megint együtt lógni (csak majd még felhív ha látja, hogyan végez Lacival), és amit nemes egyszerűséggel "elfelejtett". Nem tudom hogyan sikerült neki. Siettem haza melóból és lemondtam minden mára szóba jöhető egyéb dolgot. Itthon sem fogtam már semmibe, mondván bármikor telefonálhat. Teltek az órák és úgy 6 óra előtt már picit fújtatva szúrtam ki az értesítő e-mailt a fb-től, hogy válasz érkezett az üzenőfalamra tőle. Na mondom nem éppen a legdíjnyertesebb lehetőséget választotta az értesítésemnek, hogy valami közbejött. Hát a büdös lófaszt. Egy korábbi poénos alkalmazásra reagált. A legjobb az egészben, hogy egy "ki fog téged a sírba vinni" nevű alkalmazás eredményére őt dobta ki, én meg poénból kiraktam az üzenőfalra. Hát tegnap még röhögni is tudtam ezen. Beírtam megjegyzésnek az üzi alá, hogy mégis mit tervez? Erre válaszolt ma, hogy "Hogz eeeen????? semmitsemmit,nem is alszom nalad, ha ez megnyugtat;)" Na ez betette a kaput. Micsoda szívesség bazzeg! Még jó, hogy nem alszol itt, mivel tegnap délután lemondtad (erre még vette a fáradtságot). Nem volt egyszerű válaszolni. De sikerült egy mondatba beleírnom nem túl nyersen némi iróniával, hogy érzékeltem a semmitsemmit. Most nem ajánlom, hogy megkeressen.
Oké, hogy élvezi a pasijával eltöltött időt, de akkor minek ígérgeti, hogy hív, mert velem akar lógni. Vagy akkor szólna, hogy ne várj te hülye, mert Laci jól nyal, vagy mittomén.
Bezzeg tegnap kétszer is felhívott, amikor ágy kellett a segge alá éjszakára.
Mindegy, nem érdemel ennyit. Csak seggre estem. És szarul esik. Többet nem fordul elő miatta, az biztos.
Max tovább olvasom a tegnap elkezdett könyvem. Meg kinyitom a borom. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat