Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-12-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-12-16

http://www.youtube.com/watch?v=N9VP0PTtGIU

Hemzseg a fület bántó hangoktól. És mégis imádom.

Ez a 2 nap... Én voltam Koko jobb keze. Szívtam is rendesen. Olyat talált ki erre a két napra, hogy azt hittük a csajokkal, hogy körbehugyozzuk a bokánkat. Edina meg majdnem beszólt neki. :P Megálmodta, hogy az emeleti textilraktárakban minden egyes textildarabnak stokiban és derékszögben kell állni, tizesével kiemelve. Namost ez 14 emelet (emeletenként többnyire 2 raktárral) csöppet idióta és felesleges hülyeség. Pláne hogy 2 napon belül a lányok felforgatják az egészet a reggeli textilfelvételnél. Paff. Picit... ááhhh... Én ezt sosem fogom megérteni. És biztos bennem van a hiba. :P
Na aztán az elmúlt 2 napban nagyon ügyes kislány voltam úgyamúgy. Átálltam a Fundamentával is az új számlámra. Megvárom még a januárt, hogy minden flottul megy-e és ha nincs gond, besétálok így utoljára az otp-be. Jejeje. Meg elmentem és elköltöttem a felgyülemlett wellness utalványaimat és vettem magamnak egy vérnyomás mérőt és két vércukorszint mérőt (az egyiket apunak). Nem árt felkészülni a bajra. Egy valag pénz volt amúgy. Ha nincs utalványom, tuti nem vettem volna meg. Amúgy baromi profi kütyük. Pláne a vércukros. Eljátszok vele egy darabig, mire simán megy majd.
Nameg felhívtam aput több dolog miatt is. Pölö nagybevásárlás. Csütörtök esélyes. Meg megkérdeztem a srácok polóméretét, mert Zozra aztán hiába várok, hogy meglesse. Plusz ugye meginterjúvoltam a vércukorszint mérővel kapcsolatban. Holnap meg bemehetek a szabadnapomon, mert karácsonyi ünnepi ebéd lesz. Persze előtte egy kis igehintés Cyriltől. Aztán úgy tervezem, hogy kószálok egyet a városban és beszerzek ezt-azt piciny családomnak meg nemcsaládomnak. :) Meglátjuk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat