Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-05-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-05-20

A tegnap és a ma összetéve alkot két munkanapot. Ma nem hajtottam ki magam. Ettől függetlenül a reggel 7 órakor elhatározott pisilési szándékom csak délután fél 4-kor realizálódott. :P
Na aztán meló végén felhívtam aput. Mivel ismeretlen számára a melóhelyi számom, nagy komolyan beleszól, hogy: "Igen tessék, Pásztor Imre vagyok." Erre repül a "Szia, itt Virág!" (Volt hogy szintén rém komolyan Pásztor Virágként válaszoltam meg volt olyan is, hogy egyetlen lányaként, amik után mindig elgondolkodott... :D). No de térjünk vissza az én komoly apukámhoz. "Sziaaaa Buksicicaaaa!" Mögdumáltuk, hogy ma 5-re jelenjünk meg a dolgozójában és akkor elmegyünk egy autókás bevásárlásra. Megszabadulok ma egy valag pénztől. Ma sem futok. Tyűűű...
Felkeltem pasit (Ne legyél már morci, bazzeg! Örüljél a parfümnek legalább feleannyira mint én és akkor boldog leszek. Nem kell sok az génytelen nődnek. :D) aztán go!

Fater... még mindig szeretjük. Szivat, amikor csak tud. Lánya apja. :D "Mindjárt mehetünk." 5 perc múlva: "Mindjárt végzek." 10 perc... "Máris mehetünk, csak..." Na aztán csak fölpattant a gép mellől. "Kabátod nincs?"-kérdem én naív kitekintve a zuhogó esőre. "Dehogynem. Kék színű és fém. Ott áll kint." Na jóóóóvanmá. Egy ilyen kabátnak én is örülnék. Szal csak elindultam a két óvodással bevásárolni. Amíg az egyik "anyuzott" addig a másik körberohangálta az autót indiánszögdelésben. És akkor én a (tegnap óta :P) komoly 23 éves figyeltem rájuk. Megbeszéltük a bejáratnál, hogy 1 óra múlva tali. Ahhhaaa... 30 perc múlva még csak a 3. sornál jártunk és röhejes napszemcsiket próbálgattam, meg fotóztattam a légyfejem. Végül asszem 2 órába telt, míg minden lényeges dolgot összeszedtünk, vagyis inkább mire fater mindent összeszedett. Na aztán még be kellett mennie a játékboltba is. 53 éves. Vett magának modellfestéket. Hogy mire? Mire másra, mint a saját gyártmányú úszóira.
Jahj, meg vettünk hungary-s mezt. Egyet pasinak, egyet nekem. Naggyon kis fasza. Meg vettem magamnak egy pöttyös és csipkés szélű trikót. Normális vagyok? Nőcis ruha? Ehh... Bár, az utóbbi időben egész kulturáltan kezdek kinézni. Majd lerontom az imidzsem. Hehe, erről eszembe jutott Brunó. Tegnap is meg ma is lezavartunk egy gyors piszkálódást 30 másodpercben. Jahj, meg Koko. Tegnap reggel (!) megkérdezte, hogy vagyok. Válaszom egy érdekes arckifejezéses jól volt némi hatásszünettel. Na ettől totál felizgatta az állapotom, mondván, hogy nem hangzott túl őszintén és most tényleg és baj van és mi van... Én meg már röhögve mondtam neki, hogy "tényleg, de most már hiába is mondanék bármit". Ki kéne törölni ezt a "Hogy vagy?"-kérdést az emberek agyából.

Háhá, Kokesz lereagálta a munkaruhás melóm. Ezt muszáj idéznem, mert kell valami, ami épiti a belső békém:
"Szia Virágoskertem!
Derék munka, szép munka volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSZI."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat