Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-12-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-12-04

Délután Atesszal.
Hogy mennyire különbözőek vagyunk... Az közös hullámhossz valahogy rohadt messze került tőlünk. Ez persze nem baj. Csak valahogy máson nevetek én mint ő. Vannak akik a saját poénjaikon nevetnek és vannak akik az együttes kacarászást preferálják. De persze ez sem baj.
Ez tényleg egy unaloműző délutánra sikeredett. Bár én valszeg nem unatkoztam volna. Mondjuk azt nem igazán szeretem, amikor a cuccaimat meg a stílusomat fikázzák. De egy nagy levegő és egy kedves mosoly segíthet. És most már megint minden az enyém.
Az én zeném! :D
Azért azon picit mosolyogtam, amikor ültünk itt kurvanagy csendben fényképnézegetés közben és be akartam szólni, hogy "figyelj, tegyünk már be valamit mert irritál a külvilág", de mielőtt szólhattam volna, azt mondta, hogy amúgy neki a lételeme a zene. És tovább ültünk. Van amikor tesztelem a határokat. Jobban félresiklott az élete, mint nekem. Ezért sajnálom őt. Pedig hát ugye ő nőtt fel egészséges keretek között. Mindenesetre beszéltem anyujával telón (13 év után kicsit fura volt) és a tanácsomat kérte, mert Andi (unokahugi) is az idegenforgalmi pályára készül. Nem akarom a kiscsajt elrettenteni, de őszinte leszek. Finoman persze. Hogy mennyire könnyű? Hogy kifizetődő-e? Hogy mivel jár? Hogy melyik a jó iskola? Hogy mi kell hozzá?

Elmű-t vártam ma. Na jó, kicsit erős a "vártam" szó. Majd biztos kussban lapulok az ajtónál, hogy ha neszeznének, akkor lecsapjak rájuk... Ehhe. Igazából leszartam. Ha be akartak volna jönni, akkor elfogadták volna a telefonszámomat. Így viszont bekaphatják. Nem voltam hajlandó korábban kelni a szabadnapomon. Holnaptól úgyis megint mehetek hajnalban (fakk). Ráadásul gyakornokot is kell tréningeznem. Ahh... Úgy érzem magam, mintha kifacsartak volna. Pedig fizikailag is és lelkileg is egyben vagyok. Noha fogyok. Pedig már nem futok jó ideje és visszaálltam a bőséges kajálásra. Na neki ne álljatok pánikot kelteni! Nincs vész. Jól vagyok. Csak unom a felnőtt életet. Jó mi?
Amúgy észrevettem mostanság, hogy nem vágyom az emberekre. Vagy csak azokra nem, akik körülöttem vannak?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat