Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Ütközések

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Ütközések

Voltunk moziba csajsziékkal. Megnéztük az "Ütközések"-et. Rég láttam ennyire jó filmet. Egyszerűen teljesen a hatása alá kerültem. Volt úgy 3-4 jelenet a filmben, aminél igen erősen kellett koncentrálnom, hogy ne árasszanak el a könnyeim. Ilyenkor jellemző volt, hogy velem együtt az egész mozi nem lélegzett. Beültem a csajok közé. Barbin nem igazán vettem észre, hogy elérzékenyült volna, viszont ő is összerándult 1-2 jelenetnél. Melinda pedig... Ő az érzékeny köztünk. Én meg pont jó helyen ültem. :) Meg kell szereznem ezt a filmet. Mozi után meg kimentünk a jégpályára. Csináltam fotókat. Nagyon jók lettek! Majd felteszem őket a többi közé. Na meg kameráztam is... Hazafelé meg ugye Melindával vonatoztam. Kibeszélő show-t tartottunk. Kicsit kinyafiztam magam. Annyira jól lehet vele ilyenekről beszélni. És már annyira hiányzott ez nekem. Gyakrabban kéne hazajárnom vele.
Itthon meg Zoz élte ki magát. Aktívan pánikot keltett. "Hallottad, hogy megint bombát találtak az Újpesti összekötő híd alatt?!" (Ez az a híd, amin naponta 2-szer robogok át a vonattal és már eddig is olyan hírek terjedtek róla, hogy az összeomlás szélén áll.) Ugyan már! Nem egy híd fog nekem keresztbe tenni... :)
Kajás vagyok és késő is van. Azt hiszem most eltűnök. Sok a meló. Feltorlódott. Így ritkán és rövid naplókat fogok csak írni. De azért nem adom fel. Élni fogok. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat