Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-05-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-05-16

Nem tudom, hogy bírja a kanapé ezt a nagy igénybevételt. :D
Jahj, hadd vicceljek már!

Itt járt Gyurmóka. Most kísértem ki a reptérre vezető út egyharmadáig. Tegnap este szedtük fel a Déliben, aztán megpörgettük. Vagy ő minket/engem? Na de csak sorjában...
Szokás szerint késett a vonata. (Én meg addig alkottam.) Na aztán nagy lazán megérkezett, oltották egymást pasival és nevetgéltünk. (Bírom benne, hogy nem zavartatja magát és akkorákat röhög a tömött metrón...) Lecuccolás, felkerekedés. Mert elmentünk biliárdozni. Jáhj. Újabb tanulnivaló kisvirágnak. De a végére egész frankón belejöttem. Majdan kiülés a Nemzeti Múzeummal szembe 1-1 tányér kajával. Ennek is mi lett a vége? Hogy többször landolt a tányéromban más villája, mint a sajátom. (Erről eszembe is jutott az ovis csúfolódó vers: "...egy tányérból esznek, mindig összevesznek...") Aztán hazajöttünk. Ez-az, szunya. Reggel cuppanás az arcomon, majd a bejárati ajtó bezáródik. (Én emberem vadászott.) Vegetálás és felkelés. Mi legyen a menetrend, kérdem cimborám. Elmentünk a Váci utcába venni 1-2 szuvenírt az íreknek, aztán elmetróztunk az Arénába. (Megvolt a napszemcsis, fürkészős, komoly arcot vágós, vonulásunk.) Beültünk az imax terembe és megnéztük a Szörnyek az űrlények ellen-t 3d-ben. Jó volt. Bár egy picit zavarta néhol a szemem a térhatás, de ezt is ki kell próbálni. Aztán még vettünk ezt-azt és hazajöttünk, hogy kicseréljük egymás között a kincseinket. (Megmutattuk mink van. :D) Nameg az "én nem vagyok éhes" után csak nekiálltam kisütni egy kis kaját őkelmének, amit végül a trainee chef fejezett be.
Na és már itt zaklat msn-en... :)
Közben Barbival is beszélgetek. Tudtátok, hogy rám mindig lehet számítani? :P Állítólag. Nem én mondtam. Megyek majd szunyoghálót felszerelni. :)

Alkonyat lázban égek. Nem tudom letenni a könyvet. Szívom magamba a szavakat. És már félek, hogy ha így haladok, akkor nemsokára a végére érek (pedig nem egy vékonyka könyv). Így aztán tegnap megvettem a második kötetet, meg a film dupla dvd-s változatát. Függő vagyok, ez már nem is vitás.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat