Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-06-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-06-08

Túléltem. Sőt, olyannyira fasza voltam, hogy csak negyed órát túlóráztam. Mondjuk, ha nem megyek le a konyhára a srácokhoz és ha nem adnak nekem egy kis szőlőt, akkor valszeg 3-ra készen lettem volna. De akkor lemaradtam volna a kedvenc, buzinagyszemű, mézédes gyümölcsömről. Na neeem! :)
Csendes nap volt. Szobaátvétel közben azon agyaltam, hogy mintha nem is lett volna szabadnapom és mintha már hetek óta csak dolgoznék. De nem érzem magam hullának. Még. Barbi meg is kérdezte ma, hogy meddig bírom még ezt a melót. Igazából eszembe sem jutott eddig, hogy ne bírnám. Nem emiatt fogok másfelé tekintgetni. No meg 23 vagyok. Most kell bírnom a dolgokat, nemde? :) Volt már ennél szarabb is. Sokkal. Erősödöm. :)
Agyam más dolgokon is kattogott ma. Például, hogy mit kezdjek az aktuális napló-problémámmal. Néha tényleg zavar, hogy publikus. Sokszor jönnek a visszajelzések, amik többnyire pozitívak és jólesnek és arra buzdítanak hogy ne hagyjam abba. De előfordul, hogy még ha nem is bántásból, de szurkálódást érzek a vélemények mögött. Nameg igazából a nem nekem szánt, de valójában burkoltan mégiscsak rám célzó reakciókkal van tele a tököm. Mondd az arcomba! Ha már csócsálod a naplómat, akkor ne sunnyogj el és ne közvetítsd más felé a bajaidat velem! A másik dolog pedig a stílusom. Jobban mondva a nyers fogalmazásmódom és az obszcén megjegyzéseim. Én így vezetem le a "dühöm" és nem ütök vagy zúzok. Lehet, hogy nem nőies, de nem akarok a nőideálod lenni. Vannak akik így szeretnek. Szerencsére jó sokan. :)
A fent leírtakat nem kívánom megvitatni! És nem is fogom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat