Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2011-03-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2011-03-01

Megmagyarázzam a tegnapi két sort? :)
A jó flegma szokásomhoz hűen tegnap sem idegeskedtem túl magam amiatt, hogy újabb interjú lesz kint a büdös francban (Megyeri híd pesti hídfő? Hmm?) Ráadásul nem vette ki túl jól magát az sem, hogy a manus, aki felhívott ezügyben, elkavarta az önéletrajzom második oldalát, ezáltal picit leégetve magát meg a céget. (Megkérdezte, hogy milyen nyelveken beszélek, mert nem látszik az önéletrajzomból. Én meg mondtam neki, hogy dehogynem.) Szóval kimásztam a világ végére hatalmas lelkesedéssel. Össze is akadtam rögtön a bejáratnál a manussal, aki nem nézett ki sokkal jobban, mint egy csöves. Alakul ez. Bementünk az irodába, ami meglepően csini volt és modern. Meg sem álltunk a vezér irodájáig. 3 üres szék az asztala körül. Egyik az enyém, másik a manusé, és a harmadikra csüccsent le a kereskedelmi igazgató (aki amúgy baromi szimpatikus volt). 1 órát voltam bent, ami alatt megvoltak a szokásos kérdések, körbevittek az épületben, majd elárulták, hogy 170 jelentkezőből a legesélyesebb 6-ban vagyok. A vezér egy kicsit elmélázott azon, hogy a németem erős (angol volt az elvárás) és megpendítette, hogy tervezik egy német részleg létrehozását, ahol nekem nagy hasznomat vennék. Naaa? :D Végig úgy beszélt, mintha már meglenne a helyem. Na de tudom én azt, hogy csak nyugtával szabad dicsérni a napot. Kezdeti fizunak elfogadták, amit mondtam, majd hozzátették, hogy ha beválok, bónuszt is kapok ezen felül. Több munkafolyamatra is betanítanak, így egyrészt átlátom majd a cég egész működését, másrészt kiderül, hogy melyik rész fekszik nekem a legjobban és akkor ott maradnék. Tök rendben van. Csak ne lenne kint a retekben... Hazafelé a buszra várva kiszúrtam, ahogy az ablakban állva a vezér és a kereskedelmi igazgató engem figyel. Lehet, megvitatták a benyomásaikat rólam. Rólam és a macis sapkámról. Hehh. Jövő héten értesítenek.
Mintha ez nem lenne elég az egómnak, hazaérve kaptam az értesítést, hogy az egyik közösségi oldalon beválasztották az egyik tematikus fényképemet a legjobb 28 közé (1100-ból). Kikerült a képem az oldalra és a felhasználók hozzászólásai estek a legjobban. Volt aki levelet írt nekem, hogy beleszerelmesedett a képbe és nem küldeném-e el neki. :D Annyira jól esett.
Délután pedig felkerekedtem a Futó utca irányába, mert Zé költöztetés volt a haditerv. Odébb vittük 50 méternyit. :D Volt egy hangulata, ahogy bútorkaravánként akadályoztuk a forgalmat. :D Pikkpakk összeraktuk a bútorait és ott álltunk egy lakásban, ahol 1 szobában elfért Zé minden cucca. Saját lakás. Vannak köztünk már nagyok. :) Aztán a fiúk söröztek, én kóláztam, filmet néztünk és hallgattuk ahogy Zé fejben tervezget.

Egyébként pedig síri csend és hullaszag. Értem ezalatt, hogy:
- Az előző helyekről nem jön a válasz. Semmi. Ezért sem élem már bele magam semmibe, ami munkával kapcsolatos. Néha jön pár kósza hívás ajánlatokkal, amikre nem-et mondok, mert rendszerint visszakényszerítenének ugyanabba a szarba, amiből kimásztam.
- A család is kezd lehiggadni. Egész jól leszoktattam őket a sajnálkozásról. Csak párszor kellett felemelnem a hangom és csúnyán néznem.
- Esélyesnek tartom, hogy ez valami vihar előtti csend lehet, mert elkezdett bennem ketyegni egy óra, ami azt súgja, hogy bele kell húznom, ha a tervbe vett programokat meg akarom valósítani.

Tessék, egy gyöngyszem:
http://www.youtube.com/watch?v=UXbBlGBoUms&feature=related
Az egyik legfantasztikusabb jelenet a filmtörténelemben. Kár, hogy maga a film harmatgyenge.

Még valami! Ha valakinek kétségei lennének, elárulom: Ez már nem az a napló, ami régen volt. Nem is lesz. Csak azért írom, hogy aki megrekedt ezen a szinten, annak meglegyen a biztos táptalaja. Inkább csak tényeknek és történeteknek lesz itt helye, mintsem érzelmeknek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat