Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Resident Evil továbbra is

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Resident Evil továbbra is

My name is Alice... and I remember everything!

Mielöt bárki azt hinné, hogy képet szándékoztam csatolni a tegnapi bejegyzésemhez, az tévedett. Nem engedte, hogy címet adjak, így tök hülyén jött ki az egész. Mindegy. Csak, hogy mindenkinek érthető legyen, elárulom a címet: Imádnivaló kis trutyimutyi.
Áttolom a pasis hétvégém holnapra, erre nem megyünk kiállításra. Ha nekem anyu benyögi, hogy inkább holnap menjünk, kitör a fekete halál (=pestis, vagy én?). Miért néznek fekete özvegynek? Lehet, hogy a füllbevalóm miatt. Még nem is meséltem nektek, milyen pöpec fémdarabot kaptam hallójáratom bejáratának schmuckvoll-á make-jéhez. Egy pókháló és a közepén egy pók vár a hamikára. Csecse!
Tök light-os a weather. (Fúj de utálom, ha valaki így beszél, de most csakazértis kínzom magam.) Kemény 6 fok van, olvad a jég, hogy aztán majd éjjel simábbra faggyon. Yeah!
Tök jó az Árzte album! Kiszélesítem látómezőm: rock, punk, tic-tic. Mi lesz a következő?
Délelött macsfürdetésre vállalkoztunk. Bocim totál ki van, kéne neki egy szipiháter (ahogy Zoz mondta kiskorában- mé má nagy?). Úgy sírt szegény cicafiú. Trini közben a kád szélére ült és tuti, hogy magában nagyokat röhögött. Aztán Trinit is bevágtuk a habokba. Már nem volt oly vidám. De most olyan jó illatuk van! Sőt Boci kap majd egy tök dzsesszes piros nyakörvet. Kis strici. Madzagot már nem mertük bevállalni. Tiszta veszedelem. Hozzá képest a tatárjárás gyenge próbálkozás volt. Kis Xena.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat