Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. július 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. július 19.

...
Hétvége:
Szombat délelött dühöngés. Csak azt nem tudom, miért. Megint a hülyét alakítottam. Zseniálisan. Délután felpattantam a fél 3-as vonatra. Begördülünk a vörösvári nagyállomásra. Nézem a felszállokat. Ott... egy... MOHA! Tapadok a túlsó ablakra. Előadom élethűen az emberi matricát. Még az sem zavar, hogy a nap erőteljesen tűz a képembe, alig látok, csorog a könnyem... Lehet, hogy a fülhallagató mentett meg, nem tudom. De ha ez leült volna mellém... Mindegy. Nyugatiban már várt is reám egyetlen rágcsálóm. Náluk aztán teljes lazulás. Egészen addig, amíg meg nem csörrent a telefonom. Nagyim nyivákolt öcsém miatt. Zoz azt mondta, azért nem megy hozzájuk, mert családi program van a hétvégén. Akkor én meg mit keresek Pátyon? Na vazze. Közben a háttérben nagyapám szemetebbnél szemetebb "beszólásait" hallgattam. Vagyis próbáltam az üvöltözéstől különválasztani Nagyim hangját. Én nem értem hogy bírja... 3 perc alatt úgy felhúzták az agyam... Persze hol, ha nem babáméknál. Letettem. Tajtékzottam. Már ott tartottam, hogy visszahívom őket és pontot teszek egy 20 éves rokoni kapcsolat végére. Ez volt nagyapám 20 éve. Most az enyém jön. Lekváram és Saci csak néztek és csendben ültek. Nem tudták, mit kezdjenek velem. Pedig nem szoktak megkukulni. Mindegy. Rájöttem, hogy nem ér annyit az egész, hogy elrontsam mindannyiunk kedvét, úgyhogy inkább kimentünk szalonnát sütni. :) Röpködtek az újabb anekdóták. Másnap reggel lekváram lement valamiért, aztán visszajött. De nem csukta be az ajtót. Késöbb hallja, hogy Saci megindult a lépcsőn felfelé. szól neki, hogy csukja már be az ajtót. Ímádom Sacit: "Most fogd be a pofád! Jó?" Mindezt halál nyugodt hangnemben.

Hétfő:
Reggel utazás Pátyról Pestre. Ott aztán kivánszorgás a Margitszigetre, gyönyörködni a nyüzsgő városban. Hajrá! Ma még te is része leszel a nyüzsgésnek, csak elötte nyüzsögj haza! Úgyhogy hazafelé vettem az irányt. Az itthon eltöltött egy órában, megtudtam, hogy vasárnap Nagyim idetelefonált, csakhogy rosszul járt, mert anyu vette fel a telefont. Zoz fellélegezhet. 1 hét nyugi.
Aztán irány az izzadó! Meglepődve tapasztaltam, hogy péntek óta senki nem nyúlt hozzá az italpolchoz. Ilyen nincs! Hétvége piák nélkül??? Hozzá is láttam a feltöltéshez, meg a raktár rendberakásához. Mikor végeztem, hallottam, hogy Moha arról diskurál a kis kedvencével, hogy minden raktáron lévő piát ki kell rakni, még azt is, ami nem odavaló. Akkor engem már csak az érdekelne, hogy mi a büdös ......, ........., ......-nak polctükröztem egész pénteken??? Ekkor döntöttem el, hogy a továbbiakban nem áll szándékomban tisztességesen beledögleni a melóba. Dugd föl magadnak teeee (huhúúú nagyon csúnya jelző jutott az eszembe)!
Vacsorám közben betévedt a konyhába. Megkérdezte, hogy hova járok. Mondom neki, hogy BGF. De csak ennyit. Erre ő: "Akkor nem a kereskedelmi és vendéglátóipari...." "De." Tudja ő azt... "Van egy jó étterme. Hogy is hívják?" "Alma Mater." "Az az." Aztán jött még a szabvány kérdésekkel...
A nap végén Marietta odavitte ennek a ...-nak a jelenléti ívünket, hogy írja alá. Az meg! Elvette, majd egy olyan jelmondattal, hogy "Majd alá lesz az írva", felsőbbségesen elhajította az asztal széle felé. Na kiváncsi leszek ma, hogy aláírta-e. Le merném fogadni, hogy nem! De ez engem nem fog megrövidíteni. Tudom, kihez kell vinni, hogy ott legyen minden aláírás a helyén. Ez a nyomorék pedig nem is fog tudni róla.

Örömmel tapasztalom, hogy megjelentek az elveszett báránykák. :D Vagyis majdnem mindegyik elveszett bárányka.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat