Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-02-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-02-04

Megtudtam pasitól, hogy volt már rám "dühös". Azért írtam idézőjelben, mert szerinte az nem düh volt, hanem inkább felbaszarintottam az agyát egy rövidke időre. Kérdésemre, hogy mivel azt felelte, hogy biztos mert hisztiztem. "Hisztiztem?" "Neeeem is annyira hiszti, inkább... nem is tudom mi." "Besértődés?" (Mert azt nagyon tudok.) És erre már nem kaptam választ. Láttam rajta, hogy szeretné ejteni a témát. Pedig ez nem kínos. Szerintem teljesen oké, hogy ilyesmiről beszélgetünk. De javítsatok ki, ha nem venném észre, hogy surmó vagyok!

Más.
Ma egy újabb szállodai sztorival gazdagodtam. Megvan a hónap története a népnek. Néhány napig most mindenki erről susog. Már ebédnél ment a pletykalánc, mint a futótűz. Mindenki másként adja elő, ferdít rajta és ez csöppet zavar engem. Olyan kivételes helyzetben vagyok, hogy a tűznél voltam, így első kézből tudom a valós infókat. Csakhogy nem tálalom ki senkinek sem. Én sem szeretném, ha rajtam csámcsognának. Noha nem én vagyok skizofrén, aki félmeztelenre vetkőzve inzultál más vendégeket és akit aztán 4-en lefogva visznek elmegyógyintézetbe. Inkább örülök, hogy mentálisan egészségesen (noha gyermekkoromból fakadóan tuti van valami horpadásom) élhetek. Szóval vannak szerencsétlen sorsúak. Maga után hagyta a "rajzait". Megnézegettem őket. Rémisztő. Angyalok és démonok, kettős személyiség. Iszonyatosan járhatott az agya. Valami médiumnak érezhette magát. Szerencsétlen.

Na aztán még nem zárult le a múltkor említett vendéggel a sztori. Módosította már az előző sztorit, plusz megtoldotta azzal, hogy most már a cigijét is hiányolja. És itt vált mindenki számára tisztává, hogy hazudik. Nem is magyarázkodom. Nincs miért. Csak az a baj, hogy meg fogja kapni a kártérítést. Hiába tudjuk, hogy hazudik, a hírnév bemocskolása roppant nyomós érv amellett, hogy elhallgattassák valami frankó kis kártérítéssel. Node ki fogja megvédeni a szobalány jó hírét, kérdi a hk-s? Valószínűleg senki. Urak és szolgák.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat