Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2006-12-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2006-12-18

Kedves Jucó!
Kénytelen vagyok átmenni naplóírásból egy másik tevére, bögre tevére. Mert már egy csomóan olvasgatják a naplót, és ezt pedig csak neked írom. Meg faggatnak, ki vagyok, és te ki vagy. Meguntam, és mostantól ide fogok írni.
Három napja nem voltál a tevédnél, és én ebbôl arra következtetek, hogy mivel tudod, szabadságon voltam, meg sem nézted. Pedig érdemes megnézned, mert sokat írtam az elmúlt napokban.
Éjjel nagyon szépet álmodtam: csörgött a telefonom, és te hívtál. Persze azért nem volt ez ilyen egyszer?, mert angolul beszéltél. Megismertem rögtön a hangodat, bár kicsit vékonykának t?nt, de én úgy vettem, hogy biztos, mert izgulsz. Tehát angolul beszéltél, én meg nem is tudtam rögtön válaszolni. Elsôsorban a meglepetés miatt, másodjára, mert hirtelen nem tudtam válaszolni. Csak annyit mondtam, thanks, fine. Erre határozottan emlékszem, de hogy mire válaszoltam, nem tudom. Gondolom, azt kérdezted, hogy vagyok. Nagyon szép volt, emlékszem, bántam is, hogy csörgött az óra, mert még beszélgettem volna veled.
Ma küldök egy levelet Yavannának, amiben megírom, hogy mostantól itt találod, amit keresel.
Lassan mennem kell stúdióba. Sok a munka, mert most a munkatársam van szabadságon. Este meg tímes karácsony lesz, de elhatároztam, hogy tíznél tovább nem maradok, mert holnap is sok munka lesz, és nem mondhatom, hogy álmos vagyok.
Annyi idôm azért volt a sok munka mellett délelôtt, hogy megfogalmaztam, mit írok majd a CD mellé a képeslapra. Kicsit szomorúra sikeredett az elején, de most már átírtam. Sajnos már csak egyszer fog jönni a macskaangyal, mert nincs több ilyen képeslapom.
Az érdekelne, hogy találtak most annyian ? hárman ? rá a naplómra. Eddig csak te olvastad, szerintem más nem.
Mit fogsz kapni Karácsonyra? Tudod már? Én mindig megtaláltam az ajándékot Karácsony elôtt: általában egy kardigánt.
Anyám fog küldeni pénzt ? nem valami sokat, bár nekik az is sok ?, és tényleg szeretettel küldi.
Attól az átkozott acsmihaly.hu-tól nem tudok megszabadulni, az ügyfélnek annyira tetszik, hogy folytattatni akarja velem. Pedig már annyira unom. Gondolom, már te sem olvasod.
Mi van az iskolában? Hallom Patrícia elutazott idén is Rióba, és vitte magával az egyik osztálytársatokat is.
Voltatok Bécs? Biztos szép lehet, én is gondoltam már, hogy el kéne menni megnézni, milyen az adveni világítás.
Na, mennem kell, és még egyszer üdvözöllek az új naplóhelyrôl, bögrérôl. (eredetileg bögre volt a neve, de már volt ilyen, ezért felvetették mellé a tevét is)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat