Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-08-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-08-21

Kedves Jucó!
Jó, elismerem, én is sokat panaszkodom, de csak neked. Másnak nem szoktam mondani semmit. Még anyámnak sem, pedig sokszor kérdez felôled. Már mondtam is, hogy ha tudok valamit, majd mondom neki, ne kérdezgessen.
Most újabb kedvencem van a jutubon, Curtis Mayfield, volt is nekem egy kazettám, sokat hallgattam annak idején, és ottmaradt nálatok, így nincs kizárva, hogy te is hallottad, illetve ismered.
Láttam, már voltál a viven pénteken is, így biztos olvastad a levelem. Meg tegnap is voltál, és újra egyedülálló lettél. Szép, mondhatom.
A jócselekedetek terén kicsit állóvíz alakult ki, mert mindennap csak ugyanzt teszem, vagyis leviszem mások után a tányérokat, elmosom, úgy rakom be a mosogatógépbe. De azért, ha adódik rá lehetôségem, csinálok mást is. Például ? bár tudom, apróság ? de a munkatársam ceruzáját szépen kihegyeztem. Mivel most szabadságon van, nem fogja megtudni, ki volt. De szerintem észre sem fogja venni. Nem is baj, nem célom, hogy napvilágra kerüljön. De nem ám hegyezôvel csináltam, hanem sniccerrel, mivel nálunk nincs hegyezô.
Tegnap nagy luxust engedtem meg magamnak, elmentem a pizza hatba és rendeltem egy olaszkolbászos pizzát. Kétszemélyest, de én ettem meg az egészet. Hát az nagyon finom volt. Még utána megittam egy sört is, csak kár, hogy meleg volt a sör, így egyáltalán nem esett jól, de ha már megvettem, nem dobtam ki. Közben meg ültem a kocsiban a parkolóban és a Bartók rádiót hallgattam, amin leadták a múltkori hangversenyt, amin ottvoltam vidéken. Tudod, amikor Mácsai János csúnyán nézett, mert nagyon tapsoltam. Nekem így sokkal jobban tetszett, mint úgy, élôben, mert akkor mindig valami elterelte a figyelmem. Például, hogy milyen ügyesen pedálozik a zongorista, vagy a túloldalon ülô fickó, aki feszt beszélgetett a nôjével. Tegnap meg ingerszegény környezetben hallgattam, így jobban tudtam figyelni. Úgy döntöttem, azt a Schubert lemezt meg is veszem, amin azok a tegnapi számok voltak. Eddig Schubit meglehetôsen kommersznek tartottam, inkább operettesnek, mint komoly zeneszerzônek, de már belátom, hogy az én m?veletlenségem mondatt ezt velem. Tényleg nagyon szép darabokat komponált.
Mi rosszabb egy sörhasnál? Egy pizza hát.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat