Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-01-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-01-16

Kedves Jucó!
Kora reggel, nyolckor levágattam a hajam jó rövidre. Ha most látnál, biztos nem lennél büszke rám, hogy ilyen szép nagy fejem van. Tehát nyolcra kellett mennem, ezért elindultam jó időben, 6:58-kor már – ahogy a kisöreg mondaná – gurultam. Azért indultam el időben, mert nem tudtam, mekkora forgalom várható, milyen tömeg van már reggel hétkor az utcákon. Mert én, amikor a mentőknél dolgoztam és hétre jártam, sokan voltak az utcán. Hát most már más világban élünk, mert 7:10-kor már ott álltam a fodrászat előtt és lestem befelé. Akkor elballagtam, vettem három kiflit, visszaültem, megettem, és ötvenkor bementem, akkor nyitott ki. És negyedkor már szép hajjal indultam is dolgozni, úgyhogy 35-kor már be volt itt kapcsolva a gépem.
Tegnap írtam egy SMS-t, amiben kérdeztem, mit ennél inkább szombaton, egy jó pirosra sült kumprit Szeghalmon vagy egy jó pijját a Don Vitóban Visegrádon. Hát még nem válaszoltál, de gondolom, már bejött valami program, és megint nem tudod, hogy alakul a hétvégéd. Persze gondolom én, hogy nem sok kedved lenne eljönni Szeghalomra, meg nincs is ott semmi látnivaló anyámon meg Bandi bán kívül. De azért a Donba elmehetnénk, nem?
Mondok egy zseniális ötletet: valamelyik nap a fitnesszalonban olvastam egy cikket, hogy meghirdették a világ legjobb állását Ausztrália mellett egy kis szigeten, ahová gondnokot keresnek. Nincs más dolga a jelentkezőnek, mit reggelenként kihordani néhány levelet az ottani nyaralóknak, aztán sétálni a tengerparton egy távcsővel és figyelni a vonuló bálnának, blogot írni és még szolgálati lakást is adnak: egy kis luxusapartmant. Na, még fényképek is voltak, gondolhatod, hányan jelentkeztek. Mert másnap olvastam, hogy Ausztráliában összedőlt az internetes rendszer egy fél napra, mert annyian mentek fel erre a honlapra, még a Vatikánból is jelentkeztek az állásra, legtöbben Amerikából. Ja, és évi 22,5 millió forintot fizetnek. Szóval most már a világon mindenki ismeri ezt a kis szigetet, szerintem sokan el is mennek bálnanézni. És alig került pénzbe a hirdetés, és ezt az ismertséget sok százmillióval sem lehet elérni. Szerintem ez egy jó reklámfogás volt, hogy bevezessék a köztudatba a nyaralószigetet. Hát ilyeneket kellene kitalálnom, ami, mit mondjak, nem könnyű. Remélem, írsz hamarosan, és találkozunk holnap. Szia.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat