Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-12-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-12-12

Kedves Jucó!
Tegnap az ebédidôben kérdezték, láttam-e a Trója cím? filmet. Mert az egyik szereplô, valamilyen Bloom is játszott benne. És ez a fickó volt a Gy?r?k urában, de senkinek nem jutott eszébe a neve. Nekem is csak rémlett, hogy valamilyen László. Hát kihez is fordulhattam volna máshoz a Gy?r?k urával kapcsolatos kérdéssel, mint Magyarország legnagyobb szakértôjéhez, hozzád. Írtam is egy SMS-t, amiben megkérdeztem. Pár óra múlva válaszoltál is, hogy Legolas, tehát majdnem eltaláltam. Tanulsz még tündéül?
Tegnap láttam a Team kertjében egy mókust, a földön szaladgált, biztos diót keresett, de nem talált. Bent a szobámban volt egy jó pár darab, de nem akartam kidobni az esôbe, ezért egy 20 centis cérna két végére kötöttem egyet-egyet, és így dobtam fel a fára. És ma reggelre szépen mindet leszedegette a mókus. Úgyhogy ma is fogok diót kötözgetni.
Az otthoni cinkék is jönnek, csiperészik a második nagy cinkegolyót, mert ma reggel újat raktam ki. Csak sajnos a hosszú botom letört, és a földszinti lakó párkányára esett, aki neki ordítozni. Olyan, mint Rudi. Kénytelen voltam lesompolyogni, és összeszedni, márcsak azért is, mert a rúddal együtt az új cinkegolyó is lezuhant, és nem akartam, hogy valaki rálépjen.
Na, hát ilyen kalandok történtek velem ma reggel. És te, hogy vagy? Bôvebben is írhattál volna tegnap SMS-t. Milyen jó lenne, ha Karácsony környékén legalább beszélnénk telefonon. Mert már tavaly is küldtél egy fényképet, emlékszel? Lehet, hogy idén már továbbmerészkedsz.
Hozott valamit idén neked a Télapó? Biztos. Nekem is hozott a munkahelyemre egy csomó mandarint. De nemcsak nekem, hanem az összes munkatársamnak, lent a konyhában. Hej, emlékszem, amikor annyi idôs voltam, mint te, és Tatabányára jártam iskolába, december 5-én este kiraktam az ablakba a cipômet, bár gyanítottam, hogy nincs Télapó, de azért a szívem mélyén reménykedtem, hogy reggelre mégiscsak lesz valami benne. Hát nem volt, és emlékszem, hogy egész nap olyan lehangolt voltam. Remélem, te nem jártál így.
Bizony, tíz éve, december 5-én még én jártam az utcákat mint Télapó, osztogattam a milky way golyókat. Hej, az a Télapó ruha meg van még? A nagy szakállal? Talán fent a padláson. Majd egyszer, ha férjhez mész, add oda annak az embernek, hátha majd fog bolondozni a gyerekeiteknek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat