Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-04-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-04-15

Kedves Jucó!
Na, és azt nem is kérdeztem, milyen volt Svájcban? Hoztál bicskát? Mert nekem van egy, igaz, Kínában gyártották, de úgy árulták, hogy igazi svájci. Milyen családnál voltál? Összebarátkoztál velük, vagy úgy jártál, mint Kolbász Ausztriában? Mert ő egy Toyota kereskedőnél lakott, és nem is fiú volt a cserediák, hanem egy lány. Nem is volt semmi kiözös témájuk, Kolobászt meg nem érdekelték a kocsik. Mindössze arról számolt be, hogy egy hét alatt nem vett semmit a faluban, csak egy pillanatragasztót, mert egy reggel letörte a háziak porcelán kancsójának fülét. Azt ragasztotta vissza. Azt mondja, reméli, sosem veszik észre, hogy letört. De van egy gyanúm, hogy ki fogják szúrni, hogy nincs füle a kancsónak, mert a pillanatragasztó olyan, hogy meleg hatására elenged. Szép, mi? Meg kapott egy csomó toyotás bészbólsapkát a kereskedésből. Még ma is hordja Bandi bá’. Én annak idején nem voltam, mert a szocializmusban nem volt csak a Szojetunió. Egy lánnyal leveleztem, illetve írtam neki egyszer, de olyan érthetetlen dolgokat írt, hogy végül nem válaszoltam, csak rajzoltam. Magamat, meg a kockaházat, ahol laktunk. Mert feltételezem, felőlem kérdezősködött. Valószínűleg nem tetszett neki a rajz, mert nem is válaszolt.
Közben le kellett menni a tárgyalóba, amivel el is húzódott az idő délig. Na, kimentem a Budagyöngyébe, persze nem a Mc Donadld’s-ba, ahogy alább írtam, csak a zöldségeshez. És természetesen észrevettem egy hírességet, akit fel is jelentettem:

Szilágyi János hideget ebédel

„Tegnap délben a Budagyöngyében lévő Mc Donald’s-ból kipillantva szúrtam ki kedvenc műsorvezetőmet, Szilágyi Jánost. A híresség kissé megtört, fáradt külsején csak rontott az átlátszó nájlonzacskó, amiben egy félliteres CBA tej és két csokis végű, kókuszos kifliszerűség hintázott. A celeb szapora lépteiből én arra a következtetésre jutottam, hogy a műsorvezető már nagyon éhes és siet haza ebédelni ... sajnos hideget. És így már nekem sem ízlett annyira a Big Mac.” – adta jelét empátiájának Szeghi.

Persze így jobban hangzik a riport, hogy egy Big Mac mellől vettem észre Szilágyi János hírességet. A „híresség” jelzőt sosem hagyom ki, ezzel olyan komikus, nem?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat