Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-05-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-05-03

Kedves Jucó!
Yavanna a haláltáncát járja. Kiolvadt, és alig pár százalék az élete. Még utoljára megnéztem a naplóját, és kimásoltam. Sorrendbe van téve, alul a legrégebbi.

Mármost a Félhomály Szigetek jelentik a Külső Földek elejét, hol is továbbá Eruman következik és Valinor.
Eruman- vagy Arvalin-délnek fekszik, ám az Árnyékok Tengere hullámai felfutnak Eldamar szegélyeire is, az északi partokon;a hajóknak mégis messzibb kell repülniük jó vitorlákkal, hogy ezeket az ezüstfenyveseket érjék, mert Erumanon túl állnak Valinor Hegyei, nagy körben magasodnak, nyugatnak hajolva, ívvel, és az....
Laus Deo

Hát, Vica!
Nem fogod elhinni, ma kivel mentem a villamoson....Ezek a remek hazautak!
Megváltoztattam a tevém hívójelét, ha esetleg meg szeretnéd látogatni.Numero3 neve az, bár nem bizonyos, hogy tudod.
Mostmár megyek latint meg fizikát tanulni.
Namarie

Mit is írhatnék?
Pl vettem egy gitárt.
Az internet még mindig rossz és soha meg nam javul. Úgyhogy kedves Vica Moszatkát el ne felejtsd megeteteni. Meg kihívhatnád csatára tudjukkit.
Mostmár végre megtanulhatnád a rúnákat, vagy legalább a másikat.
Látod, én mindkettőt tudom, és milyen jól eltársalgok a Márkkal fizikán:) Mert az egyébként nem túl érdekfeszítő óra(legtöbbször:)
Kíváncsi vagyok, tudjukki hogy reagál a levelekre.majd meglátjuk 8 nap múlva:)hehe
na megyek moziba
Namarie!
de ma inkább Vale! Nemde?

Adományt kaptam atartól.Aule kilétéről még mindig nem tudok semmit. Ha valaki netán tud, mindenképp írjon. Jó bioszozást Vica:

Nem tudom, ki ez az Aule.(Csak így simán:vala nélkül.)Mindenesetre feleségül kíván venni.Remélem, T.,vagy a 2 zöldpulcsis közül az egyik.

Igazán nem akarok dicsekedni, de ötös lett a latinom.Csak 1et hibáztam. És még csak nem is puskáztam:)

El nem tudom képzelni, hogy hova tűnt a többi naplóbejegyzésem. Elvégre nem is baj, hogy eltűntek. Legalább nem tudják mások elolvasni. Épp az a lényeg egy naplóban, hogy titkos. És ez a ttc-s napló minden, csak nem titkos. Mondjuk nem baj, de akkor ne nevezzék naplónak.
Szóval már nem bírtam a latint, úgyhogy most pihenek egy kicsit. Szörnyű ez a coniugatio...na,azért annyira nem. Végülis egész logikus. Egyébként nagyon szeretem a latint.Szinte a kedvenc tantárgyam. Csak ne kéne belőle dogát írni...
Ez a holnapi nem is akármilyen.Javító. Elég ciki...
De nem tehetek róla. Úgy volt, hogy csütörtökön írunk. Csak vasárnap fél tízkor jelentette be az én kedves Ági barátnőm, hogy mégis hétfőn lesz. Tanultam volna én egész hétvégén, ha tudom, de nem tudtam. Inkább olvasgattam. Szóval keveset tanultam. Ráadásul még azt a keveset is rosszul, mert a szavakat nem szótárból néztem, hanem kölcsönkértem az egyik latinos füzetét. De ő meg elég sok dolgot hibásan írt le...na,mindegy. Aztán még fizikán is tanultam a lángész osztálytársamét. Csakhogy ő meg olyan zseni, hogy iszonyú kevés szót ír le, mert szinte mindent rögtön megjegyez. És hát a dogában olyan szavak voltak, amit még életemben nem hallottam, szóval még csak puskázni se tudtam.
Szóval ezt a holnapit illene 5ösre megírnom, de addig még sok van hátra. Úgyhogy megyek

Ma ezt a "gyönyörűséges" képet rajzoltam Vardárol, a valák királynőjéről.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat