Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-18

Kedves Jucó!
Ritkán van ilyen, hogy reggel nem tudok írni, de most fél 10-től már megbeszélés volt, előtte meg már valami mással nyúztak. Most fél egy, egytől egy újabb megbeszélés aztán még egy, és hatig meg egy csomó más munka van. Örülhetnék is, hogy legalább van munka, de nem tudok szívből kacagni, mert ez mind tender – vagyis kétséges, hogy megnyerjük-e –, illetve proaktív munka. Ami azt jelenti, hogy az ügyfél nem is kéri, de mi kitaláljuk és visszük, mutogatjuk, hátha ráharap. És az esetek többségében nem történik semmi. Hát szóval sok hasznot nem hajtok.
Éjszaka megint esett a hó, de reggelre ragyogóan szép napsütés volt, mínusz 6 fokkal. Nem is lehetett érezni, hogy olyan hideg van. Nagyon szép volt ez a reggel. Legszívesebben elmentem volna kirándulni a János hegyre. Ilyenkor már rég befagyott Pirke ajtaja, és másztunk a csomagtartó felől. Hej, szép is volt.
Reggel felhívott Erik, kérdeztem, hogy működik a gyerek. Mondta, hogy nagyon aranyos a kicsike, de mostanában arra kapott rá, hogy éjjel egytől fél háromig szórakozik, ha nem foglalkoznak vele, akkor neki sírni. Szóval ébren van, nézeget, és nem érdekli, hogy a szülei alszanak. Hasonló voltál te is, de nem kéthetes korodban, hanem félévesen. Felébredtél kettőkor és négyig kellett szórakoztatni. Szegény mama már azt találta ki, hogy berakott a babakocsiba, ide-oda tologatott, és mikor elaludtál szépen beemelt az ágyba. És nem is ébredtél fel, csak akkor, mikor észrevetted, hogy nem inog alattad a babakocsi, és egyből neki ordítni. Ja, és ezt mondtam is Eriknek, és azt is, hogy téged csak akkor lehetett restartolni, mikor beteg lettél kicsit. Vagyis köhögtél, lázad volt, mert akkor egész éjjel nyűgös voltál, de akkor valahogy lehetett irányítani, mikor aludj el. És akkor tartottad is hozzá magad. És erre lehet, hogy módjuk is lesz, mert most Zsófikafikafika beteg, ugyanis elment a régi munkahelyére valamiért és kifogott egy influenzást. Így most lázas meg köhög. Szóval műtős maszkban szoptatja a gyereket. Nem mintha ez újdonság lenne számomra, hiszen mama is sokszor felvette kiskorodban a zöld maszkot, ha köhögött. Akkor te meg mindig le akartad szedni. Gondoltad, minek az a hülyeség oda. Ott birkózott veled mama szoptatás közben. Nagyon kis aranyos voltál.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat