Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-10-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-10-01

Kedves Jucó!
Hej, mi nagy szégyen esett velem ma reggel a fitnesz szalonban. Mikor már befizettem a belépőt és kezdtem átöltözni, akkor látom, hogy nem hoztam tornapólót. Két lehetőségem volt: vagy hazamegyek egyért, de akkor meg elkések a munkahelyemről, és a másfél óra tornából jó, ha 30 percet tornázom, vagy a munkapólómban emelgetem a súlyokat. Ez utóbbit választottam, de nagyon bosszantott a dolog, mert teljesen beleizzadtam, amiben aztán egész nap itt kell lennem. Az sem vígasztalt, hogy hajszárítóval ki tudtam a végén az öltözőben fúni belőle az izzadságot, mert ugye a buké megmarad. Bár azt mondom, történt már ehhez hasonló, mert nyáron annyira melegem szokott lenni, hogy sokkal jobban beleizzadok, amit aztán szégyellek is nagyon, de nem tudok mit tenni. Az napközben megszárad, aztán kész. Ezzel is így jártam most. De megfigyeltem, hogy a meleg vagy pontosabban a kimelegedéskor kiadott izzadság messze nem olyan szagus, mint amikor valaki mondjuk az idegességtől – pl. matematika témazáró alatt – izzad.
Tényleg, erről jut eszembe, hogy már megint rám tört a legrosszabb rémálmom az éjjel. Tatabányán voltam, abban az átkozott városban, és tudtam, hogy matematika témazárót kell írni. Szokásomtól eltérően, nem mentem el kiíratni magam a háziorvossal, hanem – lesz, ami lesz – elmentem dogát írni. Természetesen egy szót sem tudtam. És akkor bejött a mamamatikatanár, kiosztotta a nagy félbehajtott A/3-as papírjait, és kezdődött az óra. Emlékszem, csak néztem a papírt, mint a birka. Hát ennyi a rémálmom. Gondolom, ordítva ültem fel az ágyban éjjel. Erre nem emlékszem, de most is kiver a víz – ez most csak költői túlzás –, ha eszembe jut. Érdekes, hogy ennek már negyed évszázada és még mindig itt kísért.
Na, most lesz egy megbeszélés, aztán folytatom még, ha lesz időm.
Neked van rémálmod? Van, aki mindig azt álmodja, hogy mászik felé egy kígyó meg pókok támadják meg. Neked nincs ilyen félelmed, az biztos, hisz tartottál hüllőket otthon, meg pókot is, ha jól emlékszem.
Na, most már tényleg mennem kell, jó lenne vasárnap elmenni Dobogókőre, nem?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat