Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-09-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-09-06

Kedves Jucó!
Igyál sok folyadékot, annak ellenére, hogy most már hideg van, és nem izzadst. Ez nagyon fontos. Legalább 2 és fél, 3 literre van szükséged. Ez a minimum. Egy munkatársnôm alig tud meginni egy fél ásványvitet egy nap, ami kb. 7 deci. Régebben mama is csak 3-4 deciliter vizet vagy folyadékot ivott meg egy nap, ami elképesztôen kevés. Neki is legalább 1 és fél, 2 literre lenne szüksége. Majd noszogasd érte, mert fontos. Én is csak az utóbbi idôben jöttem rá, mennyire fontos a sok folyadék. Szószerint úgy érzem hétfônként magam, aki tele van energiával. És ez azért van, mert hétvégén elég keveset iszom, jó ha napi 1-2 litert, de hétfô reggel itt a munkahelyemen leküldök minimum egy üveg ásványvizet, plusz reggel is megiszom egy jó csomó zöldteát. És így 10 felé majd? szét vet a tettvágy. Igaz, ezt le tudom gyôzni 12-re, de ez már mellékes.
Ma egész nap szemerkél az esô, és 9-10 fok van. Meg rengeteg munka, ezt a kis idôt is, amíg levelet írok, az ebédidôbôl csentem el, ami fél óra, de gyorsan bekaptam a rántott sajtot rizzsel. De mindjárt menni is kell egy belsô megbeszélésre. Kilenc perc múlva, és még nincs is kitalálva, mit fogok mondani, amikor megkrédezik, mi lesz az újsághirdetésen a kép. Mert sajnos nem úgy van már, mint volt régen, amikor Erik még itt dolgozott, amikor a kép kitalálása az ô feladata volt. Mert most már szinte mindent nekem kell kitalálnom. Ha én egy headline-hoz nem találok ki képet, akkor abból nem lesz hirdetés. De mindegy, meg tudom csinálni.
A mai jócselekedetem idáig csak annyi volt, hogy udvarias voltam vezetés közben, és magam elé engedtem egy autót a Városmajor úton, mert már rég indexelt ott a sarkon. Kicsi dolog, tudom, de ha mindenki naponta csak egyszer lenne ilyen ?kicsinyes? sokkal jobb lenne a közlekedés. Mama megtanult már jól vezetni? Mert régen mindentôl félt. Fôleg az zavarta, mikor egy kanyarhoz közeledtünk, vagy egy emelkedôn mentünk fölfelé, mert ott nem tudta, mi következik a domb vagy a kanyar után. Gondolom, ezt már rég kinôtte.
Milyen az iskola? Jövöre ti lesztek a legidôsebbek az iskolában. Szerintem az idei év a legjobb, én is harmadikosnak szerettem lenni a legjobban, ami megfelel a mostani ötödiknek. Mert ugye, az utolsó évet beárnyékolja az érettségi meg a továbbtanulás, illetve jelentkezés. Bár engem annak idején ez utóbbinak az árnyéka nem fenyegetett. De neked feltétlenül tovább kell tanulnod!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat