Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-02-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-02-16

Kedves Jucó!
Nem értem én ezt a gyereket. Még alig kéthete, hogy elkezdett négykézláb mászni, most meg már feláll. Mindenhová felkapaszkodik, és szegényke nem tud leülni, ott remeg a lába. Ha meg végül mégis leül, úgy megijed, hogy ordít. Pedig be sem üti magát olyan sokszor. A foga meg most jön, és nem túlzok, öt percenként felébred és sír. Bezzeg neked új jöttek elő a fogaid, hogy csak azt vettük észre, hogy hopp, már megint egy új fogacska.
Meg nem akar enni mást, mint anyatejet. Te ennyi idősen már etted a sárgarépás krumplipürét. A gyerekem meg már semmit nem eszik, pedig az elején mindent nagy lelkesen megkóstolt. Ja, és a védőnő azt mondja, hogy ne adjunk alkalmat rá a gyereknek, hogy felálljon. De hát mit tegyünk, ha a fal mellett képes felállni, ráadásul már lép is egyet-egyet. Meg ha valamit két kézzel fog, akkor azt hiszi, hogy már stabilan tartja és már dől is hátra, aztán meg jön az ordítás. Ettől függetlenül nagyon kis aranyos. Te is ilyen voltál, csak veled messze nem volt ennyi probléma. Sajnálom, hogy nem ismeritek egymást.
Most tanul integetni, minden este elbúcsúzunk az állataitól, és mondom neki, hogy integessen nekik, de csak nézi őket. De azt azért érti, hogy ha valaki azt mondja neki, hogy pápá, az el fog tűnni egy kis időre.
Emlékszem, amikor te tudtál már integetni, nagyanyád átprogramozott, vagyis megtanította, hogy ne a kézfejeddel integess, hanem maricskolj a levegőben. Na, akkor mama olyan ideges lett, hogy majd ki pukkadt. Fel is hívta az anyját és jól összevesztek. Aztán nagy nehezen visszaállítottuk a régi integetésed. Nem tudom, hogy integetsz mostanában: maricskolva-e, vagy normálisan? Remélem, ez utóbbit használod, mikor Bláztól elbúcsúzol, mert ha nem, leordítom a fejed legközelebb.
Már várom, hogy vége legyen a holnapi napnak, mert annyi a munka, meg Jabba megint beteg, így nyakamba szakadt megint minden. Állítólag holnap jön, közben nekem meg az Obama előadásra kellene készülnöm, amit ugye holnap előadok a Matáv székházban több száz ember előtt. Ráadásul úgy kell csinálni, ha minden spontán menne, holott pontos forgatókönyv megy, hogy ki mikor szól közbe és mit mond. Na, mindegy, majd megoldom valahogy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat