Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-07-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-07-16

Kedves Jucó!
Majd szétvet az ideg. Pont arról írtam neked egy fél órája, hogy milyen jó ez a Bob Marley, mert megnyugtat itt reggelenként. Ugyanis tegnap este úgy felnyomta az agyam két ekkant, hogy alig tudtam elaludni, reggel meg arra ébredtem, hogy már megint ezek járnak az eszemben. De mindegy, mert Bob Zionja olyan jól hangzik, hogy most megnyugodtam. És ahogy ezt leírtam, elment az áram, így most elölről kezdem. Nem az idegesít, hogy írok, hanemhogy most már mást kellene csinálnom. De megpróbálok nem idegeskedni, mert az ember élete arra való, hogy boldog legyen. Annyira rövid időt kapunk Istentől, hogy ostobaság eltékozolni idegeskedésre. Mert mit mondott az öreg indián, mikor megkérdezték tőle, mi az élet? „Annyi az élet, mint egy bölény lehelete télvíz idején” Bizony annyi, mondom neked. Ezért luxus eltékozolni például azzal, hogy csak otthon henyélni hétvégén. Aludni tízig vagy délig. De nincs kizárva, hogy valaki ettől boldog. Hát legyen, de én ezt el sem tudnám képzelni.
A másik bosszantó dolog, hogy a könyvelő bújkál előlem, mert van egy állítólagos tetemes tartozásom az Apeh FELÉ, AMIT Ő VALAMIKOR ELNÉZETT, ÉS HÓNAPOK ÓTA NEM DERÍTETTE KI, MIKOR CSÚSZTAM EL, MEG EGYÁLTALÁN VALÓS-E EZ A TARTOZÁS. ÉS NEM MINDEGY, HOGY TARTOZOM-E VAGY SEM. Na, most látom, hogy nagyobbra vettem a betűt, de most már nem írom át, nincs időm erre. Ez is azt mutatja, nem vagyok valami nyugodt még. De mindegy, meg fogom oldani a dolgot.
Te mit csinálsz? Remélem, valami hasznosat. Mondjuk olvasod a naplót. Vagy épp írsz. Meghalt egy teve a karavánból, ha jól emlékszem, Hermióne. Sajnáltam szegényt, de már hozzá vagyok szokva az ilyen veszteségekhez.
Na, most abbahagyom, mert sürgősen meg kell csinálnom valamit, de majd folytatom.
Visszatértem, most volt ebédidő. Vesztemre sóskát rendeltem egy főtt tojással, de oly’ kevés volt, mint Mackó sajtban a brummogás. Úgyhogy a nagy bio- és egészségkoszt után kimentem a Buzigyöngyébe, és vettem tíz deka libatepertőt meg három zsemlét. Így már jobban érzem magam. Amúgy is jobb, mert megcsináltam egy csomó munkát, és egyelőre nem jeleztek vissza, hogy nem tetszik valami. Sőt, titkon azt reménylem, elfogadják.
Kezd jó idő lenni, van vagy 30 fok. Ne kuksolj otthon.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat