Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-04-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-04-06

Kedves Jucó!
Milyen furcsa, hogy Bach Toccata és fúgája sokkal jobb egy igazi orgonán előadva, mint amikor egy számítógép játssza le. Pedig ez utóbbi hibátlan, egy hang sem jön később, mint ahogy esetleg kellene. Na, mindegy.
Hogy telt a Húsvét? Volt sok locsolód? Gondolom, már tudod, ilyenkor mit szoktam mesélni. De most ezt csak érintőlegesen említem meg: Bedő banda boldogul. Amikor jöttek hívatlanul Bendőék – apa, anya, kislány, anyuka – és te meg Tajger Dóri ott néztétek a Micmackót. Majd mikor megjelentek, ordítva elrohantál, elbújtál. Hát, nagyon kellemetlen volt. De hát mi a fenének állítanak be hívatlanul, illetve váratlanul, nem?
Én meg voltam megint vadászni, de természetesen nem azzal a vadásszal, aki már meghalt, hanem egy másikkal, de nem jött vaddisznó. Viszont jött három őz, egy nyúl, egy borz, kora reggel – mert reggel hétig maradtunk – egy szarvas. De a legrosszabb az volt, hogy semmit nem lehetett látni, mert ennek a vadásznak nem volt éjjel látó távcsöve, úgyhogy csak hallgatózni tudtam. Meg mondjuk csillagos volt az ég, így a csillagfénynél láttam egy kicsit, de inkább csak árnyak voltak ott, mint vaddisznók. Meg egy csomószor hallucináltam, mert egy-egy szikladarabra azt hittem, hogy disznó, sőt láttam is mozogni, illetve röffenteni is hallottam. De nem bántam, hogy egész éjjel ébren voltam, mert azért érdekes volt így is. Éjjel egy körül hallottunk farkasokat vonyítani, állítólag Szlovákiából jönnek át minden évben télire, de idén olyan jól érezték magukat, hogy talán vissza sem mennek. De ennek nem örülnek a vadászok, mert csak zavarják a vadakat. Úgyhogy, ha látnak egyet, simán lelövik. De a farkas nagyon óvatos, és nagy ívben elkerüli az olyan helyeket, ahol emberek járhatnak.
Viszont most elég álmos vagyok, mert reggel ötkor már felébredtem, és azokon az ötleteken gondolkoztam, amiket ki kellett találnom Húsvét alatt, talán erről írtam pénteken. Tudod, hogy nem szégyellik magukat, és hétvégére adnak munkát, ráadásul Húsvétra, mikor az ember elutazik. De azért sikerült kitalálnom egy-két jó dolgot, szerintem.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat