Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-05-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-05-28

Kedves Jucó!
Reggel küldtél egy SMS-t, amiben kérdezted, hogy nem tudok-e egy jó fodrászt. Elküldtem annak a fodrásznak a telefonszámát, akihez én járok már tíz éve, és aki egyébként női fodrász és szokott versenyekre is járni, illetve zsűritag is szokott lenni. Ezek szerint meguntad a hosszú hajat és le akarod vágatni. Kicsit furcsa lesz, de biztosan jól fog állni, mert neked nagyon szép formájú a fejed. És ennek nagyon örülök is, mert az enyém nem egy ideális alak. Vigyáztunk is rá kiskorodtól fogva, hogy ne feküdd el, vagyis sosem a hátadon fektettünk, hanem hason. Így nem lapaj hátul, mint Alettának, az unokatestvérem gyerekének. Szegény állandóan a hátán feküdt, és oly lapos hátul a feje, hogy megáll rajta egy talpaspohár, he lehorgasztja a fejét.
Na, szóval, ha rövid lesz a hajad, akkor a nagyon rövid is jól fog állni. Ha meg olyasmire vágatod a hajad, mint a mamáé, azt nem tudom, hogy fog állni. Volt hasonló, de az 3-4 évesen volt. Emlékszem is rá, és szép is volt, de azóta már változott az arcod is, vagyis vékonyabb lett. Kíváncsi leszek, mi lesz a vége. De remélem, nem dauereztetni akarsz, mert azt nem javasolnám, szerintem nem neked való.
Nem tudom, hogy drága-e a 4000 forint, de szerintem elfogadható ár, ahhoz képest, hogy hallottam már 8-9 ezer forintos hajvágásról is, ami aztán egy nap után tönkre ment. Szóval ez elfogadható. Én nagyjából évente háromszor, mostanában inkább csak félévente járok hajvágatni.
Nem merem felhívni anyámékat, főleg mert csak Bandi bának jó a telefonja, így csak vele tudnék beszélni, és biztos lecsapna, hogy „Átillá, csak azt nem értem, hogy …” és megint rámenne fél órám, hogy elmagyarázzam, hogy lehet egyik oldalról átmenni a másikra. Nem beszélve, hogy ez a kis csevej kb. 2-3 ezer forintba kerül. Bár nem sajnálom tőlük, mert anyám is nagyon várta már, hogy legyen inter – ahogy ő mondja – mert kíváncsi volt már, hogy milyen képeket küldtem rólad. Ezeket az iwiwről töltöttem le neki.
Hát igen, nem könnyű teljes analfabétán nekiülni az internetnek. Ez olyan, mintha nekem azt mondanák, hogy műtsek meg valakit, nem nehéz, hisz’ elmagyarázzák. Én meg csak állnék egy véres szikével a kezemben, meg nézném az anatómiai atlaszt nagy szemekkel.
Na, mennem kell, mert sok a munka. Jó hétvégét, és csak okosan a hajvágatással!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat