Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-12

Kedves Jucó!
Emlékszel, kisbaba korodban ezt sokszor hallgattuk. Még meg is tanultad a szövegét: http://www.youtube.com/watch?v=0G3OnxmiPUg&feature=related
Aztán már nem tetszett annyira. Bár már nem voltál annyira kicsi baba, mert Solymáron tanulgattad. Emlékszem, CD-re volt kiírva. Régen volt bizony, azért emlékszem úgy, hogy kisbaba voltál.
Na, szóval tegnap előtt 11-kor közöltem 11 000 emberrel, hogy délután 3 és 5 között lesz kisorsolva a lepukkant mercédesz. Aztán háromkor bejelentkeztem, rögtön jöttek a levelek, illetve írogatták egymásnak, hogy „itt van”, mivel látták az oldalamon a zöld pettyet. És azért ennyi emberrel még sosem szórakoztam. Tudtam, hogy 16:01-kor lesz aktív a kocsi, vagyis akkor lehet lecsapni rá. És az volt a feladatom, hogy ¾3 körül jelentsem be, hogy 20 percen belül élesedik. Na, én meg 15:20-kor írtam mindenkinek, hogy lassan lehet készülődni. Aztán 10 perc múlva azt kérdeztem, hogy Kincső, hogy sikerült a ZH? Mert írt valaki, hogy mindenképp várjam meg, mert fél négyre ér haza a zh-írásból. Ja, nem válaszolt rá, de az emberek a hajukat tépték. Elképesztő, mi volt. Na, akkor közeledett már a ¾ 3. Akkor még gondoltam, csavarok egyet a srófon, kitettem az üzenőfalra egy képet egy kávéról, és azt írtam, gyorsan iszom egy kávét. De ne menjen senki sehová, mert rögtön itt vagyok. Akkor aztán iszonyú sokan kommenteltek, hogy ááááááá, meg pattannak a húrok stb. akkor szépen, ¾ 3-kor beírtam, hogy a kocsi 20 percen belül valamikor élesedik. És onnantól kezdve egyetlen komment sem jött. És azt mondja az ügyfél, hogy azokban a percekben 290 ezer frissítési kérelem jött, vagyis az emberek, mint az őrültek nyomkodták a gombot, hogy frissüljön az oldal. Aztán persze mindenki anyázott, hogy lelassult a rendszer. Így is volt, majdnem leállt a Vatera összes szervere. Na, aztán szépen elátkozódgattak egymás között az emberek, aztán hazamentem. De annyira fájt a fejem, hogy csak úgy tudtam elaludni, hogy bevettem két fejfájás-csillapítót. De ezt az élményt nem adnám senkinek, elhiheted. Még egy ilyen nem lesz az életemben szerintem. Még órákig ez járt a fejemben, alig tudtam elaludni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat