Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-04-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-04-03

Kedves Jucó!
Kolbásznak tavaszi szünete van, úgyhogy valószín?leg neked is. Yavannát ennek ellenére nem nézted meg, vagyis nem azért fog elpusztulni, mert nincs idôd látogatni, hanem azért, mert te ezt akarod. Szegény. De hát mindegy. Azért van egy sejtésem, hogy te mégis szoktad ezeket a leveleket olvasni egy másik tevérôl, csak azt akarod, hogy ne tudjak róla. De azért ebben nem nagyon bízom, csak egy kicsit. És ez eléggé lehangoló. Mert emlékszem, amikor tudtam, hogy mindennap elolvasod, mindig olyan nagy kedvvel írtam, de így sokszor erôt kell vennem magamon, hogy jót írjak, ne csak nyavalyogjak.
Tegnap megint összefutottam Török Ádámmal a fitnesszalonban, bár nem köszönünk egymásnak, meg úgy teszek, mintha nem is ismerném, ennek ellenére feszt bámul. Persze, ha tudja, ki vagyok, miért nem köszön? Meg azt hallom, hogy milyen vékony, kisgyerek hangja van még mindig. Ott beszélt mellettem valakivel. Azért az elszántágát becsülöm, majd? mindennap járhat tornázni, hogy leadja azt a nagy hájat, amit a hasán növesztett. Nem tudom, te meg tudnád-e csinálni?
Lassan 16 éves leszel, és ezt sokan az élet egyik legszebb idôszakának képzelik, meg mondják, de szerintem 15-17 éves korig az ember élete inkább szenvedés. És a 16 a legrosszabb. Én nem szerettem azt az idôszakot. Lehet, hogy te sem. Pedig nem olyan rossz az élet, mint ahogyan akkor az ember gondolja. Ha meg már elmúltál 17, akkor kezdôdik az élet szépsége. Akkor alakul ki az ember. Akkor lesz igazán az, akinek Isten teremtette. Hej, amikor még csak 3-4 napos voltál, meg mondjuk kéthetes. Milyen kis baba voltál, és akkor maximum 7-8 éves korodig tudtunk elôre gondolkozni. És olyan nagyon távolinak t?nt, most meg már kétszer annyi vagy.
Milyen furcsa, hogy akkor szokott összeszorulni a szívem, amikor például látok egy hozzád hasonló korú gyereket a tévében, akivel elhitetik, hogy jól tud színészkedni, vagy vicces, amit csinál, közben meg mindenki látja, hogy siralmas. Mert ilyenkor még az ember elhiszi, amit mások mondanak, és így teljesen kiszolgáltatja magát mások véleményének. Szóval ilyenkor arra gondolok, talán veled is történik ilyesmi, és kinevetnek a hátad mögött, vagy csak hülyét csinálsz magadból. És ez nagyon fájna. Például, ha az mondaná Paszek, hogy köss pántot a fejedre, és te annyira szeretnéd, hogy másnap úgy mennél iskolába, hogy a kis gyöngyös pántot, ahogyan azt egyszer már majdnem meg is csináltad, tehát úgy mennél iskolába, és összesúgnának mögötted, hogy milyen hülyeség, akkor nekem annyira fájna. Mert sajnos így, hogy alig van valaki az életedben, sokkal kiszolgáltatottabb vagy. Talán ezt most nem is érted, amit írtam, meg hát elismerem, elég zavaros is, de amikor annyi idôs leszel, mint én, majd meg fogod érteni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat